Vind uw droomkavel...

Vind uw droomkavel...


in de lijst

per regio

via de plattegrond

op plaatsnaam

op prijs

Zo is bouwen wél leuk!

Wat doe je als je geen zin hebt om zelf te bouwen, maar wel een vrijstaand huis wilt op een unieke kavel? Dan schakel je een goede aannemer in die liefde en plezier voor het vak heeft. En die hebben Paul en Chantal Tibosch gevonden. “Roscobouw uit Heesch is écht een partner voor ons. Dat maakt het bouwen toch leuk!”


Paul en Chantal waren erg enthousiast over hun kavel, maar stelden tegelijkertijd ook duidelijke eisen aan het te bouwen huis: het moest volledig naar hun wens zijn, álles moest kloppen en nieuw zijn, en het moest 99% sleutelklaar worden opgeleverd. Paul: “Dat was een flink eisenpakket, dat begrijp je. Maar na flink wat financieel rekenwerk en intensief overleg met Roscobouw, kon de bouw gelukkig starten.”

Toevallig 
Eigenlijk zijn ze min of meer toevallig tegen deze kavel aangelopen, vertelt Paul: “In eerste instantie zijn we naar bestaande huizen gaan kijken, maar die hadden altijd wat: óf de ligging óf de indeling was niet ideaal. Of het perceel was te klein. Daarom hebben we vervolgens gekeken naar verschillende kavels van Ruimte-voor-Ruimte. Deze in Haaren had absoluut de mooiste ligging: we kijken prachtig vrij weg over de weilanden.”

99% sleutelklaar
Paul heeft altijd gezegd dat hij nooit zou willen bouwen, maar op deze manier vindt hij bouwen eigenlijk héél leuk. “We worden compleet ontzorgd door onze aannemer Roscobouw”, vertelt hij. “Ze nemen ons al het werk en alle zorgen uit handen en we werken heel plezierig samen. Dat hebben we ook zo met de aannemer afgesproken: ons huis wordt straks 99% sleutelklaar opgeleverd.”

Maar zo ver zijn ze nog niet: het huis is nu water- en winddicht en de dakpannen zitten erop, maar ze moeten nog starten met de afwerking. “We zitten er dus nog middenin!”

Kant-en-klaar
Ruimte-voor-Ruimte levert de kavel kant-en-klaar op. Zo krijg je er een schone-grondverklaring en een sonderingsrapport bij. Paul: “Het is fijn dat deze zaken op orde zijn; je krijgt geen verrassingen meer. En wat ook erg prettig is: Ruimte-voor-Ruimte houdt de niet-verkochte kavels goed bij. Alles bij elkaar geeft dat een heel erg goed gevoel!”