Een moderne Weijstwoning aan de rand van Deurne

Stel, je hebt je zinnen gezet op een prachtig perceel in Deurne. Helaas zijn er ruim 200 inschrijvingen voor 35 percelen. En je hoort jammer genoeg niet bij de gelukkigen. Maar je hebt mazzel… een paar maanden later komen er nog enkele percelen vrij en je kunt je droom wél verwezenlijken: een moderne Weijstwoning aan de rand van Deurne.


“We waren erg blij dat we nog een kans kregen om op deze plek te bouwen. De plaats van het project sprak ons erg aan, maar ook de infrastructuur: een vrije ligging met mooie beplanting.”

Goed geholpen
Theo en Mieke Engelbertink zijn erg enthousiast over de samenwerking met de aannemer en de makelaar. “We hebben erg geboft met onze aannemer. Hij heeft ons veel werk uit handen genomen. We hebben tijdens de bouw eigenlijk niet zoveel gedaan. Alleen wat gepoetst en opgeruimd, maar dat vonden we vooral zelf leuk.” Ook de makelaar heeft hen intensief en goed geholpen. Hij komt binnenkort zelfs op bezoek om te kijken hoe het huis geworden is.

Gezellige bouwvakkers
De familie Engelbertink kijkt terug op een leuke tijd: “Je ziet je huis écht ontstaan. Dat is natuurlijk prachtig! Maar ook op de bouw heerste een leuke sfeer: alles was goed georganiseerd, de bouwvakkers waren erg gezellig en de aannemer nam ons veel werk uit handen.” Achteraf was het fijn dat ze vlakbij de bouw woonden: de bouwvakkers konden hun vragen direct stellen en zij konden snel reageren.

Schitterende plek
“We wonen hier echt prachtig”, vertelt Theo. “Het plan van Ruimte voor Ruimte ligt aan de rand van Deurne. En wij liggen weer aan de rand van dit project. Het is een afgesloten plan met een eigen oprijlaan. Door deze opzet is de oorspronkelijke natuur met veel bomen en struiken bewaard gebleven. Je ziet hier dan ook veel verschillende vogelsoorten. Geen wonder dat fietsers uit de wijde omgeving hier een kijkje komen nemen, zo’n schitterende plek is het!”Terug naar blogs