Vind uw droomkavel...


in de lijst

op plaatsnaam
per regio regio_1 regio-2 regio-3 regio-4 regio-5 regio-6
Zo vindt u een kavel
dat past bij uw budget



Zoek op prijs:









Zoek een kavel op plaatsnaam



Privacy verklaring

Waarom we gegevens verwerken

Ruimte voor Ruimte is een ontwikkelingsmaatschappij die bouwkavels in de provincie Noord-Brabant aanbiedt. We verwerken persoonsgegevens om onze diensten goed uit te kunnen voeren. Ook gebruiken we persoonsgegevens om onze website te verbeteren en u in sommige gevallen te benaderen met informatie over onze diensten. Hieronder volgen de doeleinden van onze gegevensverwerking:

  • Voor het onderhouden van contact via mail en/of telefoon
  • Voor het informeren van nieuw aanbod of wijzigingen binnen een project
  • Voor het personaliseren en afstemmen van nieuwsbrieven en andere e-mails
  • Voor het gericht kunnen aanbieden van ons kavelaanbod
  • Voor het analyseren van gedrag op de website om de website te verbeteren en onze communicatie over ons aanbod daarop af te stemmen
  • Om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen

 

Gegevens die wij verwerken

Contactgegevens

Op www.ruimtevoorruimte.com kunt u uw gegevens achterlaten. De contactgegevens welke u aan ons doorstuurt worden naar ons verzonden via de e-mail. Dit is alleen bedoeld om contact met u op te kunnen nemen in het geval van interesse of een vraag.

 

Cookies

Wij maken gebruik van cookies op onze website. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij een eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Wij gebruiken verschillende soorten cookies:

  • Functionele cookies. Deze gebruiken we om de website goed te laten werken.
    • Analytische cookies. Deze gebruiken we om de website te verbeteren door te meten hoe vaak pagina’s worden bezocht en waar mogelijke knelpunten zitten.
    • Tracking cookies. Ook wel marketing cookies genoemd. Deze worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hierdoor kunnen relevante advertenties worden getoond toegespitst op de individuele gebruiker.

Afmelding voor tracking cookies van derden is mogelijk op de afmeldingspagina van het Network Advertising Initiative: https://www.networkadvertising.org/choices.

 

Chatten met Ruimte voor Ruimte

Op www.ruimtevoorruimte.com kunt u chatten met een van onze medewerkers. Het chatten kan geheel anoniem. Ons chat systeem Tawk.to slaat geen persoonlijke gegevens op. Alleen wanneer een medewerker er specifiek om vraagt kunt u uw contactgegevens doorgeven. Dit zal zich beperken tot een naam, e-mail en telefoonnummer en is alleen bedoeld om later contact op te kunnen nemen over een bepaalde vraag of aanbod.

 

IP-adres

Wanneer u www.ruimtevoorruimte.com bezoekt, registreren wij het IP-adres van uw computer. Het IP-adres is het numerieke adres van de computer die wordt gebruikt om www.ruimtevoorruimte.com te bezoeken.

 

Google Analytics

Ruimte voor Ruimte gebruikt Google Analytics en wij hebben een geaccepteerde verwerkersovereenkomst afgesloten met Google.

 

Hotjar

Wij nemen sessies op onze website op middels de Hotjar tool. Deze tool maakt het mogelijk om het gedrag van de bezoeker te analyseren. Wij hebben de volgende maatregelen genomen betreffende de bescherming van persoonsgegevens:

Alle input velden op al onze contactformulieren worden niet opgenomen. Wanneer de gebruiker contactinformatie invoert is dit voor ons niet zichtbaar omdat wij hiervoor maatregelen hebben genomen in de configuratie van de Hotjar tool.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Ruimte voor Ruimte bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 

Bescherming persoonsgegevens

Wij verkopen geen gegevens aan derden. We verstrekken uitsluitend persoonsgegevens aan derde partijen om te voldoen aan een wettelijke verplichting of wanneer dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst. Denk bijvoorbeeld aan het verstrekken van gegevens aan onze notaris.

Wij sluiten een verwerkersovereenkomst met bedrijven die persoonsgegevens verwerken in onze opdracht. Zo zorgen we voor een eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, te verkrijgen of te verwijderen. Wilt u gebruik maken van dit recht, en het betreft alleen de gegevens waar geen wettelijke grondslag op rust, dan kunt u een verzoek sturen naar info@ruimtevoorruimte.com. Om er zeker van te zijn dat dit verzoek van u is, vragen we u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Ter bescherming van uw privacy kunt u de pasfoto, MRZ (de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart maken. We zullen uw verzoek zo snel mogelijk verwerken, uiterlijk binnen vier weken.

 

Beveiliging

We nemen de bescherming van uw gegevens serieus met passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee heeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of u aanwijzingen hebt van misbruik, bel dan 073 – 615 49 59 of neem contact op via info@ruimtevoorruimte.com.

Mocht u van mening zijn dat wij hierop wat u betreft onvoldoende reageren dan verwijzen wij u graag naar de mogelijkheid hierover een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Wijzigingen privacyverklaring

Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd op basis van interne veranderingen of nieuwe wetgevingen.