Dorst-Oost

Samen met de gemeente Oosterhout ontwikkelen wij een nieuwe woonwijk aan de oostzijde van Dorst. Het ontwerp telt maximaal 165 woningen waarvan Ruimte voor Ruimte 32 kavels zal uitgeven. Deze ruime bouwkavels variëren van circa 540 m2 tot 1.500 m2 en zijn gesitueerd aan de oostkant van het plan langs het bosgebied.

Op 24 januari heeft er een inloopbijeenkomst over het plan plaatsgevonden. Meer informatie hierover is te lezen op https://www.ruimtevoorruimte.com/maatschappelijk/project/gemeente-oosterhout-brwoningbouw-voor-jong-en-oud

In februari 2022 is het bestemmingsplan voor Dorst-Oost vastgesteld door de gemeenteraad. Op 7 december 2022 heeft de Raad van State uitspraak gedaan over het bestemmingsplan. Het bestemmingsplan is aan de hand van deze uitspraak aangepast en is op donderdag 21 december 2023 in procedure gebracht. De verkoop kan naar verwachting in het 3e kwartaal van 2024 starten, mits er geen beroep tegen het ontwerp bestemmingsplan wordt ingesteld.

Op Ruimtelijkeplannen is het bestemmingsplan en de bouwvoorschriften in te zien.

Het project Dorst-Oost heeft als status "In voorbereiding". Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de exacte datum van de start van de verkoop. Hieronder kunt u zich inschrijven.

Hoe bent u in aanraking gekomen met deze website?
 *

Andere projecten in de omgeving