Sint Anthonis - Peelkant

Aan de zuidwestzijde van Sint Anthonis ontwikkelen wij, samen met de gemeente, een nieuw woningbouwproject. Op deze locatie zullen circa 14 Ruimte voor Ruimte kavels worden aangeboden met een oppervlakte variërend van ca. 950 m2 tot ca. 1.280 m2. In het plangebied zullen tevens ruim 80 woningen worden gerealiseerd met een mooie mix van koop- en huurwoningen voor verschillende doelgroepen: van rijwoningen, twee-onder-een-kap woningen tot vrijstaande woningen.

Op 11 december heeft er een informatieavond over het plan plaatsgevonden. Meer informatie hierover is te lezen op https://www.ruimtevoorruimte.com/maatschappelijk/project/nieuwe-woonwijk-met-80-wooneenheden-inclusief-14-ruimte-voor-ruimte-bouwkavels.

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan op 14 december 2023 vastgesteld. Helaas is er beroep ingesteld tegen het bestemmingsplan. De komende tijd zullen wij de inhoud van het beroep bestuderen en de planning voor de start van de verkoop bekijken.

Op Ruimtelijkeplannnen.nl is het bestemmingsplan in te zien.

Bekijk het beeldkwaliteitsplan

Het project Sint Anthonis - Peelkant heeft als status "In voorbereiding". Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de exacte datum van de start van de verkoop. Hieronder kunt u zich inschrijven.

Hoe bent u in aanraking gekomen met deze website?
 *

Andere projecten in de omgeving