Vind uw droomkavel...

Vind uw droomkavel...


in de lijst

per regio

via de plattegrond

op plaatsnaam

op prijs

Villa Delphia

De vrijheid om uw huis zelf vorm te geven op uw droomkavel: dat is een heerlijk gevoel. U hebt ongetwijfeld een lijst met wensen. Misschien ziet u het zelfs al voor u. Nu komt het erop aan: hoe maakt u die woondroom waar? Welkom bij Villa Delphia! Ga om de tafel met onze architect, die gespecialiseerd is in het ontwerpen van vrijstaande woningen en villa’s. Hij helpt u om uw persoonlijke villa onder architectuur te creëren. In een traject op maat dat bij uw wensen en budget past: Villa Basic of Villa Deluxe.

Samen met de architect vormt u een team, desgewenst versterkt met de interieurarchitect en een tuinarchitect. Uw nieuwe thuis realiseren, is een spannend avontuur. Maar de uitkomst staat vast: met Villa Delphia creëert u de villa van uw leven!

Voordat de bouw start, komen er al veel praktische vragen op u af. Over techniek, installaties, uitvoering en afwerking bijvoorbeeld. Wilt u duurzaam bouwen met de milieuvriendelijkste materialen? Welk bouwsysteem is geschikt: traditioneel, houtskelet, prefab of een ander systeem? Hoe gaat u zuinig om met energie? Welke installaties passen daar precies bij? Voor het beantwoorden van die vragen is specifieke kennis vereist. Villa Delphia heeft die kennis in huis en adviseert u graag. 

Tijdens het bouwproces kan Villa Delphia u ook van dienst zijn. Als u het bouwmanagement aan een van onze experts toevertrouwt, behartigt hij voortdurend uw belangen. Hij ziet er op toe dat de bouwkosten binnen het budget blijven, verricht kwaliteitscontroles en bewaakt de planning. Namens u kan onze expert ook overleg voeren met de aannemer. Ondertussen is hij steeds uw adviseur en vraagbaak. Dat geeft rust en zekerheid: een prettig gevoel! 

Sonniusstraat 1G
5212 AJ ’s-Hertogenbosch
085 0645747
www.villadelphia.nl