Vind uw droomkavel...

Vind uw droomkavel...


in de lijst

per regio

via de plattegrond

op plaatsnaam

op prijs
Timmermans Architecten

Als toekomstig bewoner staat u centraal in het ontwerpproces van uw eigen woning. Het woonhuis is een vergroting van uw leefwereld, het gewenste comfort en uw persoonlijkheid die u met de architectuur van uw woning wilt uitstralen. Timmermans Architecten vertaalt uw wensen naar een ruimtelijk woonprogramma, we adviseren u in de mogelijkheden van materialiseren en begeleiden u in het bouwproces. Het bouwproces bestaat uit een voorbereidingsproces, de bouwkundige uitvoering en de nazorg. Gedurende dit hele proces wordt u door middel van schetsen, bouwkundige tekeningen, vergunningen en contractstukken ondersteund en geadviseerd in het nemen van de juiste beslissingen. Timmermans Architecten hanteert hierbij de volgende drie pijlers die resulteren in een woning die geheel naar uw wens is.

Het ontwerp: 'If you reach for the stars, you get to the moon', waarin we op zoek gaan naar alles wat u graag terug wilt zien in uw woning. Dit wordt ondersteund door voorbeelden van materialen, schetsvarianten, maquettes, referenties en moodboards. Het ontwerpproces vormt een rode draad in de bouwvoorbereiding.

De bouwkosten: Financiën zijn het middel om uw plannen te realiseren. Gedurende het ontwerpproces brengen we continu de bouwkosten van grof naar fijn in beeld. Dit geeft u de mogelijkheid keuzes te maken en bij te sturen zodat u niet voor financiële verassingen komt te staan.

De planning: Papier is geduldig waardoor u zelf de tijd en ruimte in de hand heeft om te beslissen de volgende stap in het ontwerpproces te zetten. Naast het ontwerpproces doorloopt u het vergunningentraject bij de gemeente en de uitvoeringsperiode van de aannemer. Timmermans Architecten richt de processen in en bewaakt deze zodat u weet wanneer u daadwerkelijk uw woning kunt betrekken.

Timmermans Architecten beschikt over de kennis van het bouwproces om tot een kwalitatief hoogwaardige woning te komen en tegelijkertijd innovatieve producten en bouwmethoden in het ontwerp te integreren. Graag ontvangen we u voor een oriënterend gesprek zodat we met u vrijblijvend de eerste mogelijkheden kunnen onderzoeken op de kavel die u voor ogen heeft en daarmee de eerste stap zetten naar de woning van uw wensen.

Veemarktstraat 34
5038 CV Tilburg
06 41502658
www.timmermansarchitecten.nl