Vind uw droomkavel...

Vind uw droomkavel...


in de lijst

per regio

via de plattegrond

op plaatsnaam

op prijs
Groothuisbouw Emmeloord

Even voorstellen; wij zijn Groothuisbouw Emmeloord.
Groothuisbouw is een traditioneel bouwbedrijf, waar u letterlijk en figuurlijk op kunt bouwen. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de bouw van luxe vrijstaande woningen in heel Nederland. Met ons team doen wij niets liever dan uw persoonlijke woonwensen in vervulling laten gaan.
 Onze werkwijze kenmerkt zich door een perfect gestroomlijnd bouwproces, een uitstekende service en hoogstaande kwaliteit. De uitrusting van onze woningen is standaard zeer luxe. Door onze expertise en een zeer strakke planning realiseren wij woningen voor een heel scherpe prijs. En wat betreft deze prijs zijn wij transparant: u kunt op onze website zelf uw woning samenstellen en u ziet direct wat de kosten zijn. Bovendien betaalt u de woning pas bij oplevering. Dit betekent maximale financiële zekerheid en bovendien geen bouwrente. Hiermee bespaart u veel geld. Wij zijn zo overtuigt van de kwaliteit die wij leveren, dat wij niet alleen de opleverdatum, maar ook uw tevredenheid durven te garanderen.

Wilt u de kwaliteit van onze woningen graag met eigen ogen zien? 
Bezoek dan onze vijf modelwoningen in Emmeloord. Misschien woont u een flink aantal kilometers van Emmeloord vandaan en vraagt u zich af of het de rit waard is. Ons antwoord hierop is een volmondig: ‘ja’! Wij weten uit ervaring dat mensen meer dan enthousiast worden als ze zelf in de woning van hun keuze staan. Om het u in elk geval iets makkelijker te maken, kunt u de modelwoningen zes dagen per week bezoeken zonder afspraak. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek!


Titaniumweg 10
8304 BR Emmeloord
(0527) 624370
groothuisbouw.nl