Middelrode - Laarzicht

In de gemeente Sint-Michielsgestel, langs de noordoost rand van Middelrode en gesitueerd aan de Christinastraat, Diepven en Oude Laar, wordt de nieuwe woonwijk 'Laarzicht' ontwikkeld. Er worden 15 vrije sector bouwkavels aangeboden variërend van 500 m2 tot 900 m2.

In totaal biedt het bouwplan, welke een schakel vormt tussen dorp en landschap, ruimte aan 116 wooneenheden. Naast de bouwkavels betreft het woningen in de categorie sociale huur, middeldure koop en dure koop en biedt een divers programma zoals rijwoningen, rug-aan-rug woningen, patiowoningen en twee-onder-een-kap woningen. De woningen zullen worden gebouwd door ontwikkelaar Laarzicht BV.

De verkoop kan naar verwachting in de eerste helft van 2024 starten mits er geen beroep tegen het bestemmingsplan wordt ingediend. Op Ruimtelijkeplannen.nl is het bestemmingsplan in te zien. 

Het project Middelrode - Laarzicht heeft als status "In voorbereiding". Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de exacte datum van de start van de verkoop. Hieronder kunt u zich inschrijven.

Hoe bent u in aanraking gekomen met deze website?
 *