Best - Heuveleindseweg

Aan de noordwestzijde van Best, vlakbij Eindhoven in de bruisende Brainport regio, is een fraai en exclusief bouwplan ontwikkeld. Het plan behelst 9 vrije sector bouwkavels verdeeld over 2 aparte locaties. 4 Riante bouwkavels (circa 1.200m2 tot circa 1.500m2) zijn gesitueerd aan het zuidelijk uiteinde van de Heuveleindseweg en zijn met een wandelpad verbonden naar het Dijkpad langs het kabbelende water van het Wilhelminakanaal. De andere 5 bouwkavels (circa 600 m2 tot circa 800 m2) zijn noordoostelijker gelegen, aan de andere kant van de Heuveleindseweg, in combinatie met een cluster van 15 kleinere kavels van zo’n 300 m2 voor (CPO) seniorenwoningen. Rondom dit cluster zal de gemeente Best een groenzone aanleggen.

Het bestemmingsplan is in de eerste helft van 2023 in procedure gebracht. De verwachting is dat de gemeenteraad in het najaar van 2023 het bestemmingsplan ter vaststelling krijgt voorgelegd. Op Ruimtelijkeplannen.nl is het bestemmingsplan in te zien. Bij een voorspoedige bestemmingsplanprocedure kan de start verkoop van de vrije sector bouwkavels in de eerste helft van 2024 starten.

De locatie 'Heuveleindseweg' is een maatschappelijk project van Ruimte voor Ruimte. De sanering van een pelsdierhouderij aan de Heuveleindseweg in de gemeente Best zorgt voor een duurzame afronding van het stedelijk gebied in aanhaking op het buitengebied en beëindigt de nodige (geur)overlast van het bedrijf. Aansluitend wordt er met dit plan gehoor gegeven aan de vraag naar seniorenwoningen en vrije sector bouwkavels t.b.v. doorstroming.

Het project Best - Heuveleindseweg heeft als status "In voorbereiding". Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de exacte datum van de start van de verkoop. Hieronder kunt u zich inschrijven.

Hoe bent u in aanraking gekomen met deze website?
 *