Vind uw droomkavel...


in de lijst

op plaatsnaam
per regio regio_1 regio-2 regio-3 regio-4 regio-5 regio-6
Zo vindt u een kavel
dat past bij uw budgetZoek op prijs:

Zoek een kavel op plaatsnaam • wonen in het buitengebied tussen Veghel en Uden

  Bernheze - Vorstenbosch
 • Bernheze - Vorstenbosch

  Impressie
 • buiten en toch dichtbij de stad

  Bernheze - Vorstenbosch
 • genieten van een landelijke woon- en leefomgeving

  Bernheze - Vorstenbosch
Omschrijving Ligging Bouwkavels Prijslijst Voorbeelden Beeldkwaliteit
Home / Bernheze / Vorstenbosch / omschrijving

Bernheze - Vorstenbosch

Een vrije kavel in Bernheze

De 14 vrije bouwkavels die Ruimte voor Ruimte aanbiedt, liggen in het noordoosten van Vorstenbosch. De kavels variëren in grootte van zo'n 250 m2 tot 960 m2, wat automatisch resulteert in een aantrekkelijke en afwisselende woonomgeving. De sfeer en beleving in het plangebied sluit aan op de landelijke omgeving. Zo blijft de bestaande dubbele bomenrij aan de westzijde behouden en worden aan de oostzijde bomen aangepland die veel voorkomen in de omgeving. U bereikt de kavels via een nieuwe weg die van de Rietdijk door het plangebied loopt naar de Peelstraat. Rijdend over deze weg passeert u in het hart van het plan een groen en open gebied. Dit is een hol liggend grasvlak dat dient als waterberging en waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. Het groene karakter wordt versterkt door de ligging van de woningen op de kavel. Omgeven door een riante tuin, geniet u elke dag weer van de ruimte rondom uw woning. Vier van de dertien kavels kijken direct uit op de weilanden aan de oostzijde. En omdat de verkaveling divers is heeft u vanuit elk kavel een doorkijkje op dit aantrekkelijke buitengebied.  

Th. van Casteren Makelaardij en Taxatieburo
T 0486-416 082
makelaardij@vancasteren.nl


BOSS Wonen

T 073-612 30 30
info@bosswonen.nl

Bernheze - Vorstenbosch

Locatie bouwkavels Bernheze

Vorstenbosch is een van de vijf kernen van de gemeente Bernheze, waar in totaal zo'n 30.000 inwoners leven, waarvan ongeveer 1.500 in het charmante Vorstenbosch. Bernheze kent als zoveel Brabantse gemeenten een rijk verenigingsleven. Sport en cultuur gaan er hand in hand en in Vorstenbosch en de directe omgeving vindt u verschillende sportaccommodaties. Er zijn onder andere een voetbal- en tennisvereniging, maneges en op een paar kilometer afstand van Vorstenbosch kunt u golfen in het groen in golfpark De Leemskuilen. Ook voor een ontspannende fiets- of wandeltocht biedt de omgeving met haar natuurgebieden talloze mogelijkheden. Uw dagelijkse boodschappen kunt u in Vorstenbosch doen, voor zorg kunt u terecht in de omliggende kernen. Voortgezet onderwijs vindt u bijvoorbeeld in Uden, Veghel, 's-Hertogenbosch en Oss, waar u tevens terecht kunt voor alle stadse zaken die u wenst op het gebied van uitgaan, cultuur en winkelen. Door de ligging aan de provinciale wegen en de A50 zijn deze gemeenten uitstekend bereikbaar met de auto.  

Bernheze - Vorstenbosch

Bouwgrond Bernheze, Vorstenbosch

Aantal kavels: 1
Status: In verkoop


Th. van Casteren Makelaardij en Taxatieburo
T 0486-416 082
makelaardij@vancasteren.nl


BOSS Wonen

T 073-612 30 30
info@bosswonen.nl

Bernheze - Vorstenbosch

Kavel   Kavelgrootte Prijs V.O.N.
1 867 m2 VERKOCHT
2 400 m2 VERKOCHT
3 363 m2 VERKOCHT
4 961 m2 VERKOCHT
5 951 m2 € 250.000,- OPTIE
6 562 m2 VERKOCHT
7 250 m2 VERKOCHT
7A 250 m2 VERKOCHT
8 674 m2 VERKOCHT
9 787 m2 VERKOCHT
10 775 m2 VERKOCHT
11 674 m2 VERKOCHT
12 678 m2 VERKOCHT
13 562 m2 VERKOCHT


Prijslijst Bernheze, Vorstenbosch

De koopsom is vrij op naam (V.O.N.). In de koopsom zijn begrepen:

 • De grondkosten;
 • De notariskosten inzake de juridische overdracht;
 • De makelaarskosten inzake opdracht verkoper aan makelaar;
 • De kosten voor kadastrale inmeting van de bouwkavel;
 • 21% BTW en/of 6% overdrachtsbelasting (eventuele wijzigingen in het tarief zullen worden verrekend).

 

Vanaf 1 oktober 2017 geldt een indexering van 2%.

Th. van Casteren Makelaardij en Taxatieburo
T 0486-416 082
makelaardij@vancasteren.nl


BOSS Wonen

T 073-612 30 30
info@bosswonen.nl

Bernheze - VorstenboschRuimte voor Ruimte werkt nauw samen met een aantal geselecteerde bouwbedrijven. Op deze pagina vindt u ter inspiratie voor uw woning een aantal referentiewoningen die door deze kwaliteitsaanbieders zijn gerealiseerd. Dit geeft u een indruk van de mogelijkheden, architectuurstijlen en het bijbehorende kostenplaatje.

Getoonde beelden geven een goede indruk van de bouwmogelijkheden en kosten, wel kan de gemeente nog nadere eisen stellen over detaillering en kleurgebruik.
De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief leges, aansluitkosten nutsbedrijven, sonderingen en keuken (in de meeste gevallen).


Bernheze - Vorstenbosch

Bebouwingsmogelijkheden voor uw kavel

De ruimte en vrijheid die u op een kavel van Ruimte voor Ruimte ervaart, heeft u ook als het gaat om het bouwen. Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw huis naar eigen idee ontwerpen en realiseren. Deze bebouwingsmogelijkheden staan onder andere in het bestemmingsplan en het welstandsbeleid van de gemeente Bernheze. Belangrijk is dat de woningen passen bij het landelijke en groene karakter van de omgeving.

Eisen aan de woning
- Anderhalve bouwlaag met een kap.
- Goothoogte maximaal 4,5 meter.
- Nokhoogte maximaal 10 meter (kavel 6: 9 meter).

Download hier het beeldkwaliteitsplan voor meer informatie.

Th. van Casteren Makelaardij en Taxatieburo
T 0486-416 082
makelaardij@vancasteren.nl


BOSS Wonen

T 073-612 30 30
info@bosswonen.nl

De gemeente Bernheze, waarvan Vorstenbosch deel uitmaakt, is een paradijs voor wandelaars en fietsers. Zo is er een netwerk van meer dan 250 km aan wandelpaden. Deze zijn door de gemeente in kaart gebracht en via het zogenaamde knooppuntensysteem aan elkaar verbonden.

De dorpsraad van Vorstenbosch heeft zogenaamde 'ommetje' uitgezet. Dit zijn wandelingen in en rond Vorstenbosch van zo'n 7 kilometer die het dorp van de fraaiste kanten toont. Maar ook de gevarieerde natuur in de omgeving komt rijkelijk aan bod tijdens zo'n 'rundje'. Op de website rundjes.dorpsraad-vorstenbosch.nl staan diverse ommetjes beschreven met daarbij de bezienswaardigheden waarlangs de route leidt, waaronder de molen van Vorstenbosch - de Windlust - die dateert uit 1860. Waarschijnlijk is deze molen deels opgebouwd uit onderdelen van een nog oudere molen, aangezien in het bovenwiel het jaartal 1723 staat. Ook de Sint Lambertuskerk is zo'n monument dat een bezoek waard is tijdens een ommetje.

De kerk is in 1932 gebouwd naar een ontwerp van Hendrik Christiaan van de Leur. Het interieur van de kerk is rijkelijk versierd met veelkleurige tegels en keperbogen. Ook zijn er elementen van het expressionisme en de art-decostijl.

Voor meer informatie over de wandel- en fietsrouten in en rond Vorstenbosch kunt u kijken op www.routesinbrabant.nl.

Th. van Casteren Makelaardij en Taxatieburo
T 0486-416 082
makelaardij@vancasteren.nl


BOSS Wonen

T 073-612 30 30
info@bosswonen.nl