Vind uw droomkavel...

Vind uw droomkavel...


in de lijst

per regio

via de plattegrond

op plaatsnaam

op prijs
Omschrijving Ligging Bouwkavels Prijslijst Voorbeelden Beeldkwaliteit Thema
Home / Boxmeer / Vierlingsbeek

Boxmeer - Vierlingsbeek

Wonen in de beste gemeente

Een vrije kavel in Vierlingsbeek

Het plan ligt aan de westzijde van het dorp Vierlingsbeek, op loopafstand van het treinstation. Het project sluit in het oosten aan op het inmiddels gerealiseerde deel van Soetendaal (de Vierlingh). Het gebied wordt verder begrensd door het sportpark aan de zuidzijde, de weg Soetendaal aan de noordwestzijde en de lintbebouwing langs de Spoorstraat aan de noordzijde. De sfeer van de wijk wordt bepaald door vrijstaande woningen in jaren dertig architectuur op ruime kavels waardoor de buurt een dorps karakter krijgt. De groene inrichting van het plan en de ligging aan het buitengebied zorgt daarnaast voor een heerlijk landelijke woonomgeving. 

Elly Wintjes Makelaardij 
 
T 0485 - 470 972
info@wintjesmakelaardij.nl  

Boxmeer - Vierlingsbeek

Locatie bouwkavels gemeente Boxmeer

De gemeente Boxmeer, in 2006 nog uitgeroepen tot beste woongemeente van Nederland, heeft bijna 29.000 inwoners, de kern Vierlingsbeek ruim 2500. Boxmeer vervult met zijn voorzieningen op het gebied van onderwijs en zorg een centrumfunctie voor zowel het zuidelijke gedeelte van het Land van Cuijk als voor het aangrenzende Noord-Limburg. Vanuit Vierlingsbeek is de afstand naar het centrum van Boxmeer (8 km) zowel per auto als per trein in circa 5 minuten te overbruggen. Voor grootstedelijke voorzieningen is de regio gericht op Nijmegen en in mindere mate op Venlo. Via de A73 en het spoor zijn de centra van beide steden in circa 30 minuten te bereiken.

Boxmeer - Vierlingsbeek

Bouwgrond Boxmeer - Vierlingsbeek

Aantal kavels: 1
Status: In verkoop

Elly Wintjes Makelaardij 
 
T 0485 - 470 972
info@wintjesmakelaardij.nl  

Boxmeer - Vierlingsbeek

Kavel   Kavelgrootte Prijs V.O.N.  
1 1.093 VERKOCHT
2 1.211 VERKOCHT
3 964 VERKOCHT
4 790 VERKOCHT
5 706 VERKOCHT
6 686 VERKOCHT
7 754 VERKOCHT
8 818 VERKOCHT
9 1230 VERKOCHT
10 815 VERKOCHT
11 828 VERKOCHT
12 1.115 € 225.000

Prijslijst Boxmeer, Vierlingsbeek

De koopsom is vrij op naam (V.O.N.). In de koopsom zijn begrepen:

  • De grondkosten;
  • De notariskosten inzake de juridische overdracht;
  • De makelaarskosten inzake opdracht verkoper aan makelaar;
  • De kosten voor kadastrale inmeting van de bouwkavel;
  • 21% btw (eventuele wijzigingen in het tarief zullen worden verrekend).

Elly Wintjes Makelaardij 
 
T 0485 - 470 972
info@wintjesmakelaardij.nl  

Boxmeer - Vierlingsbeek

Ruimte voor Ruimte werkt nauw samen met een aantal geselecteerde bouwbedrijven. Op deze pagina vindt u ter inspiratie voor uw woning een aantal referentiewoningen die door deze kwaliteitsaanbieders zijn gerealiseerd. Dit geeft u een indruk van de mogelijkheden, architectuurstijlen en het bijbehorende kostenplaatje.

Getoonde beelden geven een goede indruk van de bouwmogelijkheden en kosten, wel kan de gemeente nog nadere eisen stellen over detaillering en kleurgebruik. De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief leges, aansluitkosten nutsbedrijven, sonderingen en keuken (in de meeste gevallen).

Boxmeer - Vierlingsbeek

Bebouwingsmogelijkheden voor uw kavel

Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw huis naar eigen idee ontwerpen en realiseren. De bebouwingsmogelijkheden staan onder andere in het bestemmingsplan van de gemeente Boxmeer. Het belangrijkste is dat de architectuur van de woningen is geïnspireerd op de jaren dertig van de vorige eeuw.

Eisen aan de woning
- Maximaal 2 bouwlagen met kap. Dakvorm vrij.
- Goothoogte maximaal 6,5 meter.
- Nokhoogte maximaal 10 meter.

Elly Wintjes Makelaardij 
 
T 0485 - 470 972
info@wintjesmakelaardij.nl  

Na drie weken door Frankrijk te hebben gefietst, reist een deel van de renners uit de Tour de France naar Boxmeer om daar de wedstrijd Daags na de Tour te rijden. Al sinds 1979 geldt dit evenement als een hoogtepunt voor liefhebbers van de sport en van gezelligheid. 

De koers is de kans bij uitstek om de tourrenners van dichtbij te bekijken. Vier maal werd het criterium in Boxmeer gewonnen door een renner die de dag daarvoor de Tour de France op zijn naam schreef. In 1980 was dat Joop Zoetemelk, in 1984 Lauran Fignon, in 1997 won Jan Ullrich en in 1999 was Lance Armstrong de winnaar. Michael Boogaard won vijf keer en is daarmee de succesvolste renner in de geschiedenis van dit criterium. Wielerliefhebber Dries van Agt zorgde eind jaren 70 voor een relletje nadat hij te laat van het criterium was vertrokken en dus niet op de afgesproken tijd aan de onderhandelingstafel met Joop den Uyl en Jan Terlouw verscheen.

Met als gevolg een woedende Den Uyl en een onderhandeling die bij voorbaat mislukte. In plaats van een kabinet van PvdA, CDA en D66 werd een regering van CDA en VVD gevormd. 

Kijk hier voor de kavels in Boxmeer 

Elly Wintjes Makelaardij 
 
T 0485 - 470 972
info@wintjesmakelaardij.nl