Vind uw droomkavel...

Vind uw droomkavel...


in de lijst

per regio

via de plattegrond

op plaatsnaam

op prijs

Wolfs Architecten

Wensen optimaal vertalen

Uw droomhuis, groot of klein, ontwikkelen we altijd samen. Het gaat er om dat u als opdrachtgever een optimale levenskwaliteit krijgt waarin u vele jaren gelukkig en tevreden woont. Daarbij hoort een architect die goed luistert en uw wensen optimaal vertaalt.

Al meer dan 35 jaar tevreden opdrachtgevers

Wolfs Architecten onderscheidt zich door ruimtelijke ontwerpen die goed passen in de omgeving. We hebben aandacht voor ruimtelijkheid, zichtlijnen, een mooie materialisering en details in een uitstekende kwaliteit. Hierbij houden we de functionaliteit en duurzaamheid goed in de gaten.

Optimaal eindresultaat

Voor een top eindresultaat is de formatie van een optimaal bouwteam cruciaal. Ook bij de interieurinrichting houden wij de vinger aan de pols. Heldere afspraken over bouwkosten, planning en procedures zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan. En binnen de mogelijkheden van uw budget halen we er zoveel mogelijk voor u uit.

Laat u inspireren door architectuur met karakter! 

Wij ontwerpen graag het droomhuis dat bij u past. Zowel voor nieuwbouw als verbouw. Graag nodigen wij u uit voor een geheel vrijblijvend eerste gesprek.

Wolfs Architecten
Van Rijckevorsellaan 8
5066 BS Moergestel (Oisterwijk)
013 513 2670

info@wolfsarchitecten.nl
www.wolfsarchitecten.nl