Wolfs Architecten

Wij brengen jouw droomhuis tot leven 

Jouw droomhuis, groot of klein, ontwikkelen we altijd samen. Het gaat er om dat je als opdrachtgever een optimale levenskwaliteit krijgt waarin je vele jaren gelukkig en tevreden woont. Daarbij hoort een architect die goed luistert en jouw wensen optimaal vertaalt.

Al meer dan 50 jaar tevreden opdrachtgevers

Wolfs Architecten onderscheidt zich door ruimtelijke ontwerpen die goed passen in de omgeving. We hebben aandacht voor ruimtelijkheid, zichtlijnen, een mooie materialisering en details in een uitstekende kwaliteit. Hierbij houden we de functionaliteit en duurzaamheid goed in de gaten.

Heldere afspraken over bouwkosten, planning en procedures 

Voor een top eindresultaat is de formatie van een optimaal bouwteam cruciaal. Ook bij de interieurinrichting houden wij de vinger aan de pols. Heldere afspraken over bouwkosten, planning en procedures zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan. En binnen de mogelijkheden van jouw budget halen we er zoveel mogelijk voor jou uit.

Architectuur met karakter! 

Wij ontwerpen graag het droomhuis dat bij jou past. Zowel voor nieuwbouw als verbouw. Heb je een vraag? Mail of bel ons voor een geheel vrijblijvend eerste gesprek.

Wolfs Architecten
Van Rijckevorsellaan 8
5066 BS Moergestel (Oisterwijk)
013 513 2670

info@wolfsarchitecten.nl
www.wolfsarchitecten.nl