Vind uw droomkavel...

Vind uw droomkavel...


in de lijst

per regio

via de plattegrond

op plaatsnaam

op prijs
Matterhorn
Matterhorn
Monte Rosa
Monte Rosa
Lugano
Lugano

SelektHuis

SelektHuis is de marktleider in de vrijstaande particuliere woningbouw. De bouw wordt gecoördineerd en uitgevoerd vanuit zes vestigingen met eigen bouwpersoneel. Jaarlijks realiseren wij ruim 200 luxe vrijstaande woningen volgens een door SelektHuis ontwikkeld traditioneel bouwsysteem. Omdat ieder mens uniek is, zal iedere woning dan ook anders behoren te zijn, afgestemd op uw manier van leven, gezinssituatie en persoonlijkheid. Met de jarenlange ervaring van SelektHuis én uw eigen inbreng, wordt het huis helemaal “made by you”!
Wij ontzorgen gedurende het gehele traject. Van het ontwerp, aanvragen van omgevingsvergunning tot de oplevering.

SelektHuis staat voor traditionele bouw, maar sluit de ogen niet voor de toekomst. Al onze woningen hebben standaard al een EPC van 0,4 of lager. Wij informeren u graag over de meest actuele mogelijkheden, zoals het toepassen van zonnepanelen, warmtepompen, driedubbele beglazing etc.

Wilt u weten welke mogelijkheden SelektHuis u kan bieden, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak op onze vestiging in Hedel. Hier treft u Brabantse gemoedelijkheid gecombineerd met de kennis van de Brabantse markt!

Bezoek ook eens een OpenHuis of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek of een geheel vrijblijvende offerte. Wilt u inspiratie opdoen, vraag dan onze brochure, de SelektLiving, aan op www.selekthuis.nl.

Baronieweg 5
5321 JV Hedel
073-206 00 06
www.selekthuis.nl villa-delphia