Water en bos
Water en bos
Flora
Flora
Fauna
Fauna
Aarde
Aarde
Rots
Rots
Wuivend riet
Wuivend riet

LA | Architecten Ingenieurs

LA | Architecten Ingenieurs creëert mogelijkheden om mensen beter te laten wonen, werken en leven. Iedereen voelt zich beter in een prettige woonomgeving en daarbij is een goed ontwerp de sleutel tot succes. Elk ontwerp past bij u als opdrachtgever en bij de omgeving waarin de woning wordt gerealiseerd. Daarbij bewaken we een zeker evenwicht, een balans, tussen kwaliteit, tijd en budget en zorgen we in overleg met u voor het meest optimale resultaat. Hier slagen we in door dit, samen met u en natuurlijk in co-creatie met betrokken ontwerpende- en uitvoerende partijen, op een maatschappelijk verantwoorde manier te doen, volgens de principes van People, Profit en Planet. Wij hebben een architectenmenu samengesteld voor vrij en mooi wonen in het buitengebied.

Architectenmenu

Vrij wonen
U maakt een keuze uit verschillende beproefde woningen die door ons bureau in een 3D model zijn uitgewerkt en doorgerekend. Hiervan kunnen wij u een vaste prijsgarantie geven van alle kosten, dus inclusief uitvoering. Geen verrassingen dus!

LA Architectuur
Dit is een beproefde woning, uitgewerkt in een 3D model dat wordt afgestemd en aangepast aan uw persoonlijke wensen.

LA Excellent (persoonlijk design)
Dit is een volledig persoonlijk en dus uniek ontwerp, waarbij we u desgewenst volledig ontzorgen. Samen met u streven hierbij naar een optimale prijs-kwaliteit, gefocust op uw woonwensen en waarbij wij de volledige verantwoordelijkheid op ons nemen.

Monseigneur van den Tillaartstraat 1
5461 KX Veghel
0413 366 711
www.la-architecten.nl