Kavel te koop

Ruimte voor Ruimte biedt prachtige kavels aan op unieke plekjes in Noord-Brabant. Realiseer uw woning naar eigen wens en inzicht in het fraaie buitengebied van Brabantse dorpen. Ervaar elke dag weer het heerlijke landelijke gevoel van ruimte, rust en groen. Bekijk ons actuele kavelaanbod om te zien waar we een kavel te koop aanbieden en wat de mogelijkheden zijn voor u. 

Kavel kopen in Brabant

Een kavel kopen op een prachtige locatie vlakbij de Brabantse natuur? Bij Ruimte voor Ruimte vindt u een gevarieerd aanbod aan kavels die u de vrijheid geven om uw eigen droomwoning te creëren. Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van onze nieuwste projecten en ontwikkelingen. Een kavel in Breda, Roosendaal, Cuijk of Eindhoven, Ruimte voor Ruimte biedt u de mogelijkheid om een stukje Brabantse grond te verwerven en uw eigen unieke stempel op het landschap te drukken. 


De kosten van een gemiddelde kavel

Bij Ruimte voor Ruimte streven we ernaar om kwalitatieve kavels aan te bieden tegen eerlijke prijzen. De kosten van een kavel variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de grootte en de beschikbare voorzieningen. De grond wordt klaargemaakt om te bouwen en eventuele voorzieningen in de wijk worden door Ruimte voor Ruimte gerealiseerd.

De prijzen van kavels worden vlak voor de start van de verkoop vastgesteld en worden ook beïnvloed door de marktomstandigheden. Om deze reden worden er geen vanaf prijzen genoemd bij projecten die nog in ontwikkeling zijn. 


Bekijk de huidige projecten in de verkoop

Waarop te letten bij het kopen van een kavel

Indien u overweegt een kavel te kopen in Brabant, zijn er verschillende aandachtspunten om in overweging te nemen. Denk aan de bestemmingsplannen, de vereiste omgevingsvergunningen en de infrastructuur rondom de kavel. Onze kavelcoach bij Ruimte voor Ruimte begeleidt u door het proces en zorgt ervoor dat u goed geïnformeerd bent. Zo kunt u met vertrouwen de volgende stappen zetten op weg naar uw eigen stukje Brabant.

Stapsgewijs een kavel kopen

Het kopen van een kavel is een spannende reis en Ruimte voor Ruimte staat aan uw zijde om u te helpen bij elke stap. Van het verkennen van beschikbare kavels tot het uitwerken van uw bouwplannen, wij bieden u ondersteuning en advies. Onze ruime ervaring en passie voor ruimtelijke ontwikkeling zorgen ervoor dat u met vertrouwen kunt bouwen aan uw toekomstige thuis.

Bij Ruimte voor Ruimte geloven we in het creëren van unieke leefomgevingen waar ruimte, rust en natuur samenkomen. Ontdek de mogelijkheden van het kopen van een kavel en laat uw dromen uitkomen in het landschap van Brabant. Neem vandaag nog contact met ons op en start uw reis naar het kopen van een kavel en bouwen van uw toekomstige droomwoning.