Vind uw droomkavel...

Vind uw droomkavel...


in de lijst

per regio

via de plattegrond

op plaatsnaam

op prijs
Brummelhuis

Net als u koesteren veel mensen de wens ooit hun eigen droomhuis te bouwen. Dan biedt het kopen van een vrije kavel oneindig veel mogelijkheden. Een vrije kavel is een uitgelezen kans om al uw woonwensen werkelijkheid te laten worden. Wilt u uw woning samen met een ervaren woningadviseur en onze architecten ontwerpen en worden ontzorgd in het hele traject van ontwerpen tot en met bouwen, dan is Brummelhuis hiervoor een deskundige en ervaren partij. 

Een unieke woning voor u! Helemaal op maat gemaakt naar uw eigen wensen? Met een mooie kavel op het oog en een hoofd boordevol ideeën ontwerpt u samen  met Brummelhuis uw eigen huis. Alle wensen en ideeën krijgen vorm en ruimte. Technisch kan alles. Zelf bepalen of u een moderne strakke uitstraling kiest of een meer traditionele architectuurstijl. Een prachtige erker,  dak-terras of master bedroom annex badkamer op zolder? Of liever een ruime leefkeuken met open haard en openslaande deuren naar de tuin? U mag het zeggen!  

Brummelhuis geeft u advies en suggesties voor de optimale woning, doorloopt met u het ontwerpproces, zorgt voor zekerheden en verzorgt alle papieren rompslomp t/m alle vergunningen, waarna uw woning op maat wordt gebouwd door 1 van de regio-aannemers. Brummelhuis neemt u alle zorg uit handen en regelt alles voor u, zodat u zich alleen maar hoeft te concentreren op uw droomhuis.

Brummelhuis is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in het bouwen van unieke huizen op vrije kavels. Vanuit 10 regiokantoren in Nederland, worden kopers begeleid bij het ontwikkelen en realiseren van hun droomhuis. Voor Noord-Brabant en het rivierengebied is Taks&Brouwer uw vaste contact en aanspreekpunt (www.petertaks.nl/info@petertaks.nl /06-51242252)


Grote Voort 221
8041 BK  Zwolle
038-7501930
www.brummelhuis.nl