Vind uw droomkavel...

Vind uw droomkavel...


in de lijst

per regio

via de plattegrond

op plaatsnaam

op prijs

Tilburg, Nieuwe Warande Deelplan 4

In het weidse landschap tussen Tilburg-Noord en de Brabantse dorpen Udenhout en Berkel-Enschot realiseert Ruimte voor Ruimte de prachtige wijk Buitengoed Nieuwe Warande. Een landelijk gelegen groene oase, omgeven door uitgestrekt akkerland, open weides en bosschages. In deze nieuwe en zeer exclusieve villawijk komen al uw wensen omtrent ligging, (bouw)vrijheid en beschikbare ruimte samen. Inmiddels zijn al meer dan 100 kavels hier verkocht.

Na de succesvolle verkoop van de voorgaande deelplannen volgt binnenkort Deelplan 4. Dit deelplan biedt 14 Ruimte voor Ruimte kavels van circa 800 m2 tot 1.600 m2 uit. Hier heeft u letterlijk en figuurlijk volop de ruimte om al uw persoonlijke woonwensen in vervulling te laten gaan en de woning van uw dromen te bouwen. Wonen gecombineerd met een praktijk of bedrijf aan huis behoren tot de mogelijkheden. 

Naar verwachting zal de verkoop medio september 2020 starten. Voor meer informatie over Nieuwe Warande verwijzen wij u graag naar onze projectpagina: https://www.ruimtevoorruimte.com/bouwgrond-project/tilburg/deelplan-5a .


Het project Tilburg, Nieuwe Warande Deelplan 4 is op dit moment in voorbereiding. Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de exacte datum van de start van de verkoop. Hieronder kunt u zich inschrijven.


Hoe bent u in aanraking gekomen met deze website?