Vind uw droomkavel...

Vind uw droomkavel...


in de lijst

per regio

via de plattegrond

op plaatsnaam

op prijs

Beek en Donk - Pater Becanusstraat

Aan de noordwestelijke dorpsrand van Beek en Donk, langs de Pater Becanusstraat en tegenover de IJsweg, worden 6 Ruimte voor Ruimte kavels ontwikkeld. De bouwkavels variëren van circa 950 m2 tot circa 1250 m2. Parallel aan de locatie wordt door de gemeente Laarbeek op een later moment nog een wandelpad aangelegd. Met dit wandelpad wordt een verbinding gemaakt met de landschappelijke inpassing van woningbouwontwikkeling de Hoge Regt.

Bebouwingsmogelijkheden
De toegestane bouwhoogte van het hoofdgebouw is 10 meter. Voor de woningen geldt een maximale goothoogte van 4,5 meter. De inhoud van de woningen mag niet meer bedragen dan 1.000 m3. Onder woningen mag ondergronds gebouwd worden tot een diepte van 3,5 meter. De gezamenlijke oppervlakte van bijgebouwen bedraagt maximaal 100 m2. De maximale goothoogte is 3,5 meter en de maximale bouwhoogte voor bijgebouwen is 5,5 meter. 

De verkoop zal in februari of maart 2021 van start gaan. Het bestemmingsplan is inmiddels onherroepelijk. 


Het project Beek en Donk - Pater Becanusstraat is op dit moment in voorbereiding. Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de exacte datum van de start van de verkoop. Hieronder kunt u zich inschrijven.


Hoe bent u in aanraking gekomen met deze website?