Marij-Ellen Smits
uw persoonlijke adviseur over de passie voor haar vak
06 53 19 15 15

Jong geleerd is oud gedaan!
Vanaf hele jonge leeftijd zat ik al ieder uur dat ik met mijn vader mee mocht, aan tafel bij agrarische ondernemers over grondadvies en mogelijke aankoop van hun gronden. Nooit had ik toen kunnen denken dat dit de basis zou zijn voor een mooie carrière in deze branche. Achteraf zie je pas wat je allemaal geleerd hebt en hoeveel passie hij, net zoals ik nu, had voor zijn vak. Na het afronden van de Hoge Hotelschool in Maastricht waren vouwen ondervertegenwoordigd in de vastgoedbranche. Dat kun je je nu niet meer voorstellen, maar het was echt zo. Ik ben dan ook mijn loopbaan gestart in de werving en selectie en de ict/internetbranche. Na tien jaar leiding te hebben gegeven aan twee zeer snelgroeiende bedrijven en op het hoogtepunt uiteindelijk leiding te geven aan meer dan 500 personen, dacht ik: 'Als ik nu mijn kans ga pakken in het vastgoed dan ben ik misschien nog steeds een van de eerste vrouwen in het vak en kan ik nog jaren genieten en echt met mijn passie bezig zijn'.


Een gedreven team topspecialisten betekent altijd een succesformule!
Een opleiding aan de ASRE (vastgoed) in combinatie met een functie als directeur van een zeer snelgroeiend en betrokken makelaarskantoor, zorgde ervoor dat ik iedere dag met mijn mensen en onze gedeelde passie bezig kon zijn. Meer dan 1000 klanten per jaar bedienen, verzorgen en verrassen zodat zij uiteindelijk hun woondroom konden waarmaken, dat is fantastisch!


Mijn passie voor Ruimte voor Ruimte en het succes!
Ondertussen ben ik al weer ruim vijftien jaar werkzaam in de vastgoedsector en al weer een aantal jaren uw aanspreekpunt binnen Ruimte voor Ruimte. Vele kopers dromen al jaren over het bouwen van hun droomwoning en denken dat dit niet voor hen is weggelegd. Met een zeer succesvol team van makelaars, architecten, bouwers, financierders en verkoopstylistes staan wij klaar om u te begeleiden. Als u als koper dan uiteindelijk uw droom kunt waarmaken, met ondersteuning vanuit Ruimte voor Ruimte is wat mij betreft het allermooiste wat er is! Graag nodig ik u dan ook uit om te kijken of ons  team ook uw droom kan verwezenlijken!


Met vriendelijke groeten,
Marij-Ellen Smits