Vind uw droomkavel...


in de lijst

op plaatsnaam
per regio regio_1 regio-2 regio-3 regio-4 regio-5 regio-6
Zo vindt u een kavel
dat past bij uw budgetZoek op prijs:

Zoek een kavel op plaatsnaam • het beste van twee werelden

  Roosendaal - Wouw
 • Landelijk eigentijdse of traditionele stijl

  Roosendaal - Wouw
 • EEN VAN DE GROENSTE DORPEN VAN ONS LAND

  Roosendaal - Wouw
Omschrijving Ligging Bouwkavels Prijslijst Voorbeelden Beeldkwaliteit
Home / Roosendaal / Wouw / omschrijving

Roosendaal - Wouw

Een vrije kavel in Wouw

Het plangebied ligt aan de oostkant van de kern Wouw. De locatie wordt globaal begrensd door de Roosendaalsebaan aan de zuidzijde, door woningen aan de west- en oostzijde en door agrarische percelen aan de noordzijde. Door deze ligging hebben de woningen op de kavels een heerlijk groen uitzicht op het buitengebied van het dorp. De kavels variëren in grootte van 1.176 m2 tot 1.304 m2. De agrarische oorsprong van Wouw weerspiegelt zich in de sfeer van het plan. Boerderijen zoals die in de omgeving veel voorkomen zijn hiervoor een inspiratiebron. Dit landelijke woningtype kan een traditionele vertaling hebben, maar mag ook een meer eigentijds karakter tonen. De lintbebouwing die voor de kavels is gekozen, is eveneens afgeleid van de omgeving waar dit veelvuldig voorkomt. 

Luijks Makelaardij

T 0165-30 28 55

info@luijksmakelaardij.nl

Roosendaal - Wouw

Locatie bouwgrond Wouw

De gemeente Roosendaal telt in totaal zo’n 78.000 inwoners, waarvan 4.900 in de kern Wouw. Andere kernen zijn Heerle, Moerstraten, Nispen en Wouwse Plantage. Zowel het centrum van Roosendaal als van Bergen op Zoom ligt op ongeveer 15 autominuten afstand van Wouw. Ook met het openbaar vervoer zijn de aangrenzende gemeenten goed bereikbaar. Via de nabijgelegen rijksweg A58 tussen Eindhoven en Vlissingen bereikt u gemakkelijk verder gelegen bestemmingen. Roosendaal is een gastvrije winkelstad met uitgebreide voorzieningen. Het winkelaanbod varieert van leuke speciaalzaakjes tot grote warenhuizen. 

Roosendaal - Wouw

Bouwgrond Roosendaal, Wouw

Aantal kavels: 1
Status: In verkoop


Luijks Makelaardij

T 0165-30 28 55

info@luijksmakelaardij.nl

Roosendaal - Wouw

Kavel   Kavelgrootte Prijs V.O.N.
2 1.137 m2 € 240.000,-
3 1.176 m2 VERKOCHT
4 1.304 m2 VERKOCHT


Prijslijst Roosendaal, Wouw

De koop geschiedt altijd vrij op naam en de volgende kosten zijn bij de koopsom inbegrepen:

 • de grondkosten;
 • de notariskosten voor de juridische overdracht;
 • de makelaarskosten die betrekking hebben op de verkoopopdracht van de ontwikkelingsmaatschappij;
 • de kosten voor kadastrale inmeting van de kavel;
 • 21% btw (eventuele wijzigingen in dit tarief zullen worden verrekend).

 

Vanaf 1 oktober 2017 geldt een indexering van 2%.
Luijks Makelaardij

T 0165-30 28 55

info@luijksmakelaardij.nl

Roosendaal - WouwRuimte voor Ruimte werkt nauw samen met een aantal geselecteerde bouwbedrijven. Op deze pagina vindt u ter inspiratie voor uw woning een aantal referentiewoningen die door deze kwaliteitsaanbieders zijn gerealiseerd. Dit geeft u een indruk van de mogelijkheden, architectuurstijlen en het bijbehorende kostenplaatje.

Getoonde beelden geven een goede indruk van de bouwmogelijkheden en kosten, wel kan de gemeente nog nadere eisen stellen over detaillering en kleurgebruik.
De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief leges, aansluitkosten nutsbedrijven, sonderingen en keuken (in de meeste gevallen).


Roosendaal - Wouw

Bebouwingsmogelijkheden voor uw kavel

Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw huis naar eigen idee ontwerpen en realiseren. De bebouwingsmogelijkheden staan onder andere in het bestemmingsplan van de gemeente Roosendaal. Het belangrijkste is dat de woningen aansluiten bij een landelijke bouwvorm, zoals een boerderij in een eigentijdse of landelijke uistraling. 

Klik hier voor voorbeelden van Roscobouw.

Luijks Makelaardij

T 0165-30 28 55

info@luijksmakelaardij.nl

Voor een dagje winkelen in Roosendaal kunt u natuurlijk het gezellige centrum in. Een alternatief is Fashion Outlet Rosada in Roosendaal west aan de snelweg A17. Daar vindt u maar liefst 60 merkwinkels in een sfeervol vormgegeven outlet centre. De winkels en boetieks bieden internationale modemerken aan tegen kortingen van minimaal 30 tot 70%. In Fashion Outlet Rosada vindt u alles op het gebied van dames-, heren- en kindermode, sportkleding, accessoires, tassen en meer.

Natuurlijk kunt u er een hapje eten of wat drinken op een terras of pleintje. Rosada kent vier verschillende horecagelegenheden die elk een eigen foodconcept bieden. Net als heel Rosada zijn deze horecagelegenheden voorzien van gratis wifi. Neem vooral ook de kinderen mee, want ook zij zullen zich niet vervelen tijdens een dagje Rosada. Zo zijn er op verschillende plekken speeltoestellen en er is Rosada’s Modekeet: een modefabriek waar kinderen kunnen spelen en knutselen, verkleden en waar Kids Entertainment is tijdens feest- en vakantiedagen. Met uitzondering van eerste kerstdag en nieuwjaarsdag is Rosada het hele jaar geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein waar u uw auto parkeert voor € 2,- per dag. 

Luijks Makelaardij

T 0165-30 28 55

info@luijksmakelaardij.nl