Vind uw droomkavel...


in de lijst

op plaatsnaam
per regio regio_1 regio-2 regio-3 regio-4 regio-5 regio-6
Zo vindt u een kavel
dat past bij uw budgetZoek op prijs:

Zoek een kavel op plaatsnaam • genieten in het landelijk groen bij s-Hertogenbosch

  Maasdonk - Vinkel
 • Maasdonk - Vinkel

  Impressie
 • Rust en ruimte in charmant Vinkel

  Maasdonk - Vinkel
 • Een landgoed als groene woonomgeving

  Maasdonk - Vinkel
Omschrijving Ligging Bouwkavels Prijslijst Voorbeelden Beeldkwaliteit
Home / Maasdonk / Vinkel / omschrijving

Maasdonk - Vinkel

Een vrije kavel in Vinkel

De tien kavels die Ruimte voor Ruimte aanbiedt, liggen aan de noordoostzijde van Vinkel. Deze tien woningbouwkavels maken onderdeel uit van het nieuwe woongebied Vinkelse Slagen dat tussen de Weerscheut en de Lindenlaan wordt gerealiseerd. De kavels variëren in grootte van circa 739 m² tot circa 1.608 m² en liggen binnen het plan in het zogenaamde landgoed en de zone direct daaromheen. De woningen op het landgoed zijn geïnspireerd op landhuizen met ruime tuinen die de groenbeleving versterken. Datzelfde geldt voor de laanbeplanting binnen het plan. In de zone om het landgoed hebben de woningen het karakter van rentmeesterwoningen en boerderijen. Dit refereert aan vroeger tijden toen op het landgoed huizen stonden voor het personeel van de landeigenaar. De verkaveling is dusdanig dat er tussen de woningen veel ruimte bestaat, wat bijdraagt aan de rust en privacy die u op de kavel ervaart. Het gebied ten noorden van de locatie is bestemd voor groen en natuur.

BOSS Wonen
T 073-6123030
info@bosswonen.nl

Van der Krabben Makelaardij Oss
T 0412-632928
nieuwbouw@krabben.nl

Maasdonk - Vinkel

Locatie bouwkavels Vinkel 

Vinkel ligt in de groene buffer tussen 's-Hertogenbosch en Oss. Tot voor kort behoorde het dorp tot de gemeente Maasdonk, maar is door een herindeling inmiddels onderdeel van de gemeente 's-Hertogenbosch. Vinkel is een klein, charmant dorp met zo'n 2400 inwoners en kent net als zoveel Brabantse gemeenten een bloeiend verenigingsleven. Het dorp heeft maar liefst 50 verschillende verenigingen, variërend van sportclubs tot muziekgezelschappen. In Vinkel kunt u prima terecht voor de dagelijkse boodschappen. Ook is er een basisschool. Aangezien Vinkel ten zuiden van de A59 ligt, bent u binnen enkele minuten in 's-Hertogenbosch of Oss waar u alle stadse voorzieningen vindt die u maar wenst. Zeker de historische kern van 's-Hertogenbosch is een bezoek waard, waar u overigens uitstekend kunt winkelen, uitgaan of genieten in een van de vele restaurants. Ook een bezoek aan het Noordbrabants Museum of het Stedelijk Museum is een aanrader. En uiteraard kunt u niet om de Sint Jan heen, de kathedraal die dateert uit de 13e eeuw. Verder biedt 's-Hertogenbosch alle voorzieningen op het gebied van onderwijs en zorg. 

Maasdonk - Vinkel

Bouwgrond Vinkel, Vinkelse Slagen

Aantal kavels: 1
Status: In verkoop


BOSS Wonen
T 073-6123030
info@bosswonen.nl

Van der Krabben Makelaardij Oss
T 0412-632928
nieuwbouw@krabben.nl

Maasdonk - Vinkel

Kavel   Kavelgrootte Prijs V.O.N.
1 1.098 m2 VERKOCHT
2 1.061 m2 VERKOCHT
3 1.066 m2 VERKOCHT
4 891 m2 VERKOCHT
5 739 m2 VERKOCHT
6 1.055 m2 VERKOCHT
7 992 m2 VERKOCHT
8 1.005 m2 VERKOCHT
9 1.608 m2 VERKOCHT
10 904 m2 € 249.000,-


Prijslijst Maasdonk, Vinkel

De koopsom is vrij op naam (V.O.N.). In de koopsom zijn begrepen:

 • De grondkosten;
 • De notariskosten inzake de juridische overdracht;
 • De makelaarskosten inzake opdracht verkoper aan makelaar;
 • De kosten voor kadastrale inmeting van de bouwkavel;
 • 21% BTW (eventuele wijzigingen in het tarief zullen worden verrekend).


BOSS Wonen
T 073-6123030
info@bosswonen.nl

Van der Krabben Makelaardij Oss
T 0412-632928
nieuwbouw@krabben.nl

Maasdonk - VinkelRuimte voor Ruimte werkt nauw samen met een aantal geselecteerde bouwbedrijven. Op deze pagina vindt u ter inspiratie voor uw woning een aantal referentiewoningen die door deze kwaliteitsaanbieders zijn gerealiseerd. Dit geeft u een indruk van de mogelijkheden, architectuurstijlen en het bijbehorende kostenplaatje.

Getoonde beelden geven een goede indruk van de bouwmogelijkheden en kosten, wel kan de gemeente nog nadere eisen stellen over detaillering en kleurgebruik.
De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief leges, aansluitkosten nutsbedrijven, sonderingen en keuken (in de meeste gevallen).


Maasdonk - Vinkel

Bebouwingsmogelijkheden voor uw kavel

Het plan Vinkelse Slagen is welstandsvrij. Dat betekent dat u alle ruimte heeft om naar eigen inzicht en idee te bouwen.

Eisen aan de woning
Rentmeesterswoningen en boerderijen, kavels 1 t/m 5:
De rentmeesterswoningen hebben maximaal 2 bouwlagen met een (samengesteld) dak. De boerderijwoningen hebben maximaal 1 bouwlaag. Voor beide typen geldt:
- Goothoogte maximaal 4,5 meter.

- Nokhoogte maximaal 8,5 meter.

Landhuizen, kavels 6 t/m 10:
- Maximaal 2 bouwlagen.
- Goothoogte maximaal 6 meter.
- Nokhoogte maximaal 11 meter.

BOSS Wonen
T 073-6123030
info@bosswonen.nl

Van der Krabben Makelaardij Oss
T 0412-632928
nieuwbouw@krabben.nl

Vinkel behoort sinds 2014 tot de gemeente 's Hertogenbosch, dat het dorp als een van de stadsdelen rekent. 's Hertogenbosch is een prachtige stad met een rijke historie. Ook kunst en cultuur bloeit er, bijvoorbeeld op de Parade, het plein in de binnenstad. De tegenwoordige Parade beslaat ongeveer twee derde van wat vroeger een begijnhof was dat dateert uit 1274. In 1749 kreeg het plein de huidige naam omdat er toen militaire exercities werden gehouden.

Nog steeds is de Parade een plaats waar Bosschenaren samenkomen en dat letterlijk een podium biedt voor talloze activiteiten en evenementen, zoals theaterfestival Boulevard en Jazz in Duketown. Dit is inmiddels één van de grootste openlucht jazz festivals van Nederland dat door vele duizenden muziekliefhebbers wordt bezocht. Ieder jaar tijdens Pinksteren vormen bekende en minder bekende jazz-musici de programmering van dit gratis toegankelijk muziekfestival. Jazz in Duketown betekent genieten van de Bossche sfeer en gezelligheid en live-muziek, bijvoorbeeld op een van de vele terrassen die de Parade rijk is. Aan het plein ligt ook een theater, dat heel toepasselijk Theater aan de Parade heet.  

Elke dag van de week weet een breed publiek de weg naar het theater te vinden voor een cultureel avondje. U kunt er genieten van muziek, cabaret, toneel, musicals, dans, opera of films. Wilt u voor of na een avondje cultuur aan tafel, dan kan dat met een theaterdiner. Na de voorstelling is het gezellig napraten in het theatercafé. Theater aan de Parade is bovendien betrokken bij veel evenementen aan de Parade en in de binnenstad van 's Hertogenbosch.  

BOSS Wonen
T 073-6123030
info@bosswonen.nl

Van der Krabben Makelaardij Oss
T 0412-632928
nieuwbouw@krabben.nl