Vind uw droomkavel...

Vind uw droomkavel...


in de lijst

per regio

via de plattegrond

op plaatsnaam

op prijs
Omschrijving Ligging Bouwkavels Prijslijst Voorbeelden Beeldkwaliteit Thema
Home / Grave / Velp

Grave - Velp

Wonen tussen parkbos en akkerland

Een vrije kavel in Velp

De 4 kavels die Ruimte voor Ruimte aanbiedt, liggen aan de zuidkant van Velp. De kavels variëren in grootte van 2250 m2 tot 2950 m2. Hierdoor ontstaat dus als vanzelf een heel afwisselende en aantrekkelijke omgeving, waar u alle ruimte heeft en letterlijk in het groen, tegenover het parkbos woont. Het plangebied ligt aan de Valkhofscheweg, een rustige straat met weinig autoverkeer en aan weerszijden grasbermen. Deze landelijke sfeer kenmerkt ook de kavels waarvan de achtertuinen grenzen aan een groen buitengebied met akkers en velden. Omdat de woningen op de kavels op ruime afstand van elkaar liggen, wordt het woongenot nog eens extra versterkt. Deze royale, open opzet en de grote tuinen maakt wonen aan de  Valkhofscheweg niets minder dan uitgesproken landelijk.

Th. v. Casteren Makelaardij
T 0486-41 60 82
makelaardij@vancasteren.nl

Grave - Velp

Locatie bouwkavels

Velp, in het Noordoosten van Brabant behoort tot de gemeente Grave. Deze gemeente is weer de meest noordelijke plaats in Het Land van Cuijk, een landelijke streek waar de typische Brabantse gastvrijheid, het Bourgondische leven en de Limburgse gemoedelijkheid samenkomen. De ligging aan de provinciale weg N324 maakt dat Velp goed bereikbaar is, met Grave op zo'n drie minuten rijafstand en het centrum van Nijmegen met al haar voorzieningen op een kilometer of vijftien. 

Grave - Velp

Bouwgrond Grave - Velp

Aantal kavels: 3
Status: In verkoop

Th. v. Casteren Makelaardij
T 0486-41 60 82
makelaardij@vancasteren.nl

Grave - Velp

Kavel   Kavelgrootte Prijs V.O.N.  
1 2.242 VERKOCHT
2 2.437 VERKOCHT
3 2.686 € 257.500 OPTIE
4 2.935 € 267.500 OPTIE
5 4.742 € 350.000 OPTIE

Prijslijst Velp

De koopsom is vrij op naam (V.O.N.). In de koopsom zijn begrepen: 

  • De grondkosten;
  • De notariskosten inzake de juridische overdracht;
  • De makelaarskosten inzake opdracht verkoper aan makelaar;
  • De kosten voor kadastrale inmeting van de bouwkavel;
  • 21% BTW  (eventuele wijzigingen in het tarief zullen worden verrekend).

De opgegeven kavelgrootten zijn indicatief. De definitieve kavelgrootte wordt bepaald aan de hand van de kadastrale inmeting.

Th. v. Casteren Makelaardij
T 0486-41 60 82
makelaardij@vancasteren.nl

Grave - Velp

Ruimte voor Ruimte werkt nauw samen met een aantal geselecteerde bouwbedrijven. Op deze pagina vindt u ter inspiratie voor uw woning een aantal referentiewoningen die door deze kwaliteitsaanbieders zijn gerealiseerd. Dit geeft u een indruk van de mogelijkheden, architectuurstijlen en het bijbehorende kostenplaatje.

Getoonde beelden geven een goede indruk van de bouwmogelijkheden en kosten, wel kan de gemeente nog nadere eisen stellen over detaillering en kleurgebruik. De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief leges, aansluitkosten nutsbedrijven, sonderingen en keuken (in de meeste gevallen).

Grave - Velp

Bebouwingsmogelijkheden voor uw kavel

Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw huis naar eigen idee ontwerpen en realiseren. De bebouwingsmogelijkheden staan onder andere in het bestemmingsplan van de gemeente Grave. Het belangrijkste is dat de woningen passen bij de sfeer en het karakter van Velp en het buitengebied. Voor meer informatie kunt u hier het beeldkwaliteitsplan downloaden.

Eisen aan de woning
- Nokhoogte maximaal 7 meter.
- Goothoogte is afhankelijk van de nokhoogte en dakhelling. 

Klik hier voor voorbeelden van Roscobouw. 

Th. v. Casteren Makelaardij
T 0486-41 60 82
makelaardij@vancasteren.nl

Velp ligt in de gemeente Grave, vlak bij de grens met Gelderland. Waar Limburg tijdens Pinksteren het festival Pinkpop heeft, kent Grave de Graafse Pinksterfeesten. Een feest dat vier dagen lang duurt en dat van alles biedt voor jong en oud.

Zo is er op het festivalterrein de Lunette alle dagen kermis. Het Poortwachtershuis Grave organiseert een voorproefje van de zomer met een zomers gamba buffet en niets dan zonnige zomerhits. Wie van een bescheiden gokje houdt doet op zaterdag mee aan de Graafse Pinksterbingo. Op zondag is het centrum van Grave een grote braderie en rommelmarkt. Gezellig wandelen en wie weet tikt u wel een koopje op de kop. In de ochtend is er een concert van Harmonie Stad Grave in de feesttent. Natuurlijk is er tijdens de Graafse Pinksterfeesten volop muziek te horen en te zien. Er zijn dj's en verschillende livebands die uiteenlopende genres ten gehore brengen. De feesten kennen een sportief en spectaculair slot als op maandag de Graafse Pinkster Zeskamp plaatsvindt. Twintig teams strijden om de eer en de beker tijdens deze sportieve krachtmeting. Hoogtepunt is de finale in de feesttent op de Lunette. Kortom, Pinksteren zoals dat in Grave intensief, sportief, muziekaal en vooral gezellig wordt gevierd.

Th. v. Casteren Makelaardij
T 0486-41 60 82
makelaardij@vancasteren.nl