Vind uw droomkavel...

Vind uw droomkavel...


in de lijst

per regio

via de plattegrond

op plaatsnaam

op prijs
Deelplan 4/Prijslijst Deelplan 5a/Prijslijst Deelplan 2B/Prijslijst Het Buitengoed Ligging Ligging Mogelijkheden Voorbeeldwoningen

Tilburg - Buitengoed Nieuwe Warande

Tilburg - Buitengoed Nieuwe Warande

Ruimte voor Ruimte helpt u graag om de architect te vinden die ontwerpt vanuit uw individuele wensen, ideeën en gedachten. Gebruik de getoonde referentiewoningen als bron van inspiratie. En laat u door één of meerdere architecten informeren over de woningtypen en bouwstijlen die u in het bijzonder aanspreken. Ook in deze oriënta- tiefase krijgt u op Buitengoed Nieuwe Warande alle vrijheid en ruimte. 


De architecten: 

123DV Moderne Villa’s
Van Asten Doomen Architecten
BAAS Architecten
Van Boven Architecten
Brummelhuis Architecten
Rose en De Bie
Dedato ontwerpers en architecten 
Dingemans Architectuur
Architectenbureau Drijvers Oisterwijk
Arend Groenewegen Architect BNA
HilberinkBosch Architecten
Van den Hout & Kolen architecten
JMW Architecten
Leenders Architecten Ingenieurs
Livingstone
OSA Klep & De Groene architecten
re-ARCH
Roscobouw
SelektHuis
Architectenbureau Sloven
Ronald Swinkels Architects
Timmermans Architecten
Joris Verhoeven Architectuur
Vermeer Architecten bv
Wolfs Architecten

Getoonde beelden geven een goede indruk van de bouwmogelijkheden en kosten, wel kan de gemeente nog nadere eisen stellen over detaillering en kleurgebruik. De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief leges, aansluitkosten nutsbedrijven, sonderingen en keuken (in de meeste gevallen).

Tilburg - Buitengoed Nieuwe Warande

Op Buitengoed NIeuwe Warande kunt u in particulier opdrachtgeverschap uw gedroomde villa realiseren. In totaal worden er ca.165 bouwkavels uitgegeven die in grootte variëren van 700 tot 5.000 m2. 

De mogelijkheden om een ensemble van villa, tuin en eventueel een privé-weide voor hobbymatig gebruik te realiseren zijn ruim. Met name in de welstandsvrije delen van het plan kunt u uw persoonlijke stempel drukken op de architectonische kwaliteit van dit exclusieve, groene woonlandschap. Daarbij is het streven dat de kwaliteit en uitstraling van uw toekomstige villa van een hoog niveau moet zijn. Iets wat u natuurlijk bij voorbaat al nastreeft als u kiest voor Buitengoed Nieuwe Warande.

Inspiratieboek geeft u aanbevelingen
Het Inspiratieboek dat voor Buitengoed Nieuwe Warande is samengesteld is geen beeldkwaliteitsplan maar een bron van inspiratie voor geïnteresseerden. Het geeft u een goede indruk van de bebouwingsmogelijkheden.

Van de Water Groep
T 013-595 29 52
tilburg@vandewatergroep.nl


Lelieveld Makelaardij

T 013-521 02 22
info@lelieveldmakelaardij.nl

De grootte van de bouwkavels op Buitengoed Nieuwe Warande geeft u de mogelijkheid om uw woon- en leefcomfort naar het allerhoogste plan te tillen. En niet te vergeten om een domein te creëren waarop u invulling kunt geven aan uw vrije tijd en het uitoefenen van uw hobby. Niets staat u in de weg voor bijvoorbeeld de aanleg van een luxe zwembad, een tuin onder architectuur of een atelier of stalruimte op eigen terrein. Als uitbreiding op de toch al riante kavels, krijgt u bovendien de exclusieve mogelijkheid om een hobbyweide aan te kopen. 

De hobbyweides komen op verschillende plaatsen tussen de bouwkavels te liggen. Ze zorgen voor variatie en extra groen in het straatbeeld en vormen als het ware de natuurlijke overgang tussen de villa's en het landschap. Het gebruik van deze hobbyweides ligt in eerste instantie in uw handen. Als toekomstige bewoner heeft u als eerste de mogelijkheid om een weide aan te kopen voor het uitoefenen van uw hobby. Een mooie kans voor bijvoorbeeld paardeneigenaren of liefhebbers van hobbyvee om hun dieren aan huis te houden. U kunt uw hobbyweide op landelijke wijze omheinen met bijvoorbeeld een houten hekwerk, schapengaas of wilgentenen.

Van de Water Groep
T 013-595 29 52
tilburg@vandewatergroep.nl


Lelieveld Makelaardij

T 013-521 02 22
info@lelieveldmakelaardij.nl