Tilburg - Nieuwe Warande Deelplan 4B

In het weidse landschap tussen Tilburg-Noord en de Brabantse dorpen Udenhout en Berkel-Enschot realiseert Ruimte voor Ruimte de prachtige wijk Buitengoed Nieuwe Warande. Een landelijk gelegen groene oase, omgeven door uitgestrekt akkerland, open weides en bosschages. In deze nieuwe en zeer exclusieve villawijk komen al uw wensen omtrent ligging, (bouw)vrijheid en beschikbare ruimte samen. Inmiddels zijn al meer dan 100 kavels hier verkocht.

Na de succesvolle verkoop van de voorgaande deelplannen komen nog 5 bouwkavels beschikbaar in Deelplan 4. Hier heeft u letterlijk en figuurlijk volop de ruimte om al uw persoonlijke woonwensen in vervulling te laten gaan en de woning van uw dromen te bouwen. Wonen gecombineerd met een praktijk of bedrijf aan huis behoren tot de mogelijkheden. 

Naar verwachting kan de verkoop in het eerste kwartaal van 2022 starten.

Het project Tilburg - Nieuwe Warande Deelplan 4B heeft als status "Binnenkort in verkoop". Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de exacte datum van de start van de verkoop. Hieronder kunt u zich inschrijven.

Hoe bent u in aanraking gekomen met deze website?
 *