Tilburg - Nieuwe Warande Deelplan 4A

In het weidse landschap tussen Tilburg-Noord en de Brabantse dorpen Udenhout en Berkel-Enschot realiseert Ruimte voor Ruimte de prachtige wijk Buitengoed Nieuwe Warande. Een landelijk gelegen groene oase, omgeven door uitgestrekt akkerland, open weides en bosschages. In deze nieuwe en zeer exclusieve villawijk komen al uw wensen omtrent ligging, (bouw)vrijheid en beschikbare ruimte samen. Inmiddels zijn al meer dan 100 kavels hier verkocht.

Na de succesvolle verkoop van de voorgaande deelplannen komen nu nog 5 bouwkavels beschikbaar in Deelplan 4. Deze kavels variëren van circa 970 m2 tot 1.630 m2. Wonen gecombineerd met een praktijk of bedrijf aan huis behoren tot de mogelijkheden. De gemeente Tilburg heeft het bestemmingsplan vastgesteld in november 2021. Tegen het bestemmingsplan is beroep ingesteld. Op 6 juni a.s. vindt de zitting bij de Raad van State plaats. De verkoop kan starten zodra het bestemmingsplan onherroepelijk is geworden. Naar verwachting is dit in het derde kwartaal van 2023.

De bebouwingsvoorschriften uit het bestemmingsplan zijn in te zien op ruimtelijkeplannen.nl

Het project Tilburg - Nieuwe Warande Deelplan 4A heeft als status "Binnenkort in verkoop". Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de exacte datum van de start van de verkoop. Hieronder kunt u zich inschrijven.

Hoe bent u in aanraking gekomen met deze website?
 *