Tilburg - Buitengoed Nieuwe Warande

5 bouwkavels    970 m2 - 1.630 m2    Nog 5 kavel(s) beschikbaar

Snel van het land naar de stad

Tilburg - Buitengoed Nieuwe Warande    -    De ligging

Snel van het land naar de stad

Buitengoed Nieuwe Warande wordt gerealiseerd aan de rand van het buitengebied tussen Tilburg-Noord, Udenhout en Berkel-Enschot. Een plek die wordt gekarakteriseerd door open weides, akkers en enkele kleine bosgebieden met daarlangs en doorheen veelal onverharde (zand)paden. Hoewel het voelt als 'ver weg', zorgt de goede infrastructuur ervoor dat Tilburg en andere steden altijd binnen bereik liggen.

Door de uitstekende ontsluiting via slimme rondwegen is Tilburg, en dus ook Buitengoed Nieuwe Warande, een goede uitvalsbasis voor iedereen die werkt in Eindhoven, Breda, Den Bosch of daarbuiten. En met drie treinstations en talloze buslijnen is er bovendien in de directe nabijheid een sterk openbaar vervoer netwerk aanwezig.

Aan de noordoost-kant van Buitengoed Nieuwe Warande liggen de dorpsuitbreidingen van Berkel-Enschot en Udenhout, waaronder Koningsoord. Deze voormalige abdij wordt het markante middelpunt van het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot dat hier in ontwikkeling is. Ook de voorzieningen van Berkel-Enschot en Udenhout liggen voor toekomstige bewoners van Buitengoed Nieuwe Warande op een steenworp afstand.

Uw makelaar

Van de Water Groep
T 013-595 29 52
tilburg@vandewatergroep.nl


Lelieveld Makelaardij

T 013-521 02 22
info@lelieveldmakelaardij.nl