Oirschot - Ekerschot Noord

Samen met de gemeente Oirschot ontwikkelen wij een nieuwe woonwijk aan de noordzijde van Oirschot. Het ontwerp telt zo’n 150 woningen waarvan Ruimte voor Ruimte circa 13 kavels zal uitgeven. De bouwkavels (circa 600 m2 tot circa 800 m2) zijn gesitueerd aan de oostkant van het plan.

Het bestemmingsplan is op 30 maart 2021 door de gemeenteraad vastgesteld. Er is beroep ingesteld tegen het bestemmingsplan. Het beroep wordt behandeld bij de Raad van State. Zodra de zittingsdatum bij de Raad van State bekend is maken we dat bekend via onze nieuwsbrief en deze webpagina. Naar verwachting kan de verkoop in het derde kwartaal van 2022 starten. Het bestemmingsplan kunt u inzien via deze link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0823.BPOIEKERSCHOT-ONTW/r_NL.IMRO.0823.BPOIEKERSCHOT-ONTW.html 

Klik hier voor de flyer met meer informatie over het plan. 

Het project Oirschot - Ekerschot Noord heeft als status "In voorbereiding". Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de exacte datum van de start van de verkoop. Hieronder kunt u zich inschrijven.

Hoe bent u in aanraking gekomen met deze website?
 *