Vind uw droomkavel...


in de lijst

op plaatsnaam
per regio regio_1 regio-2 regio-3 regio-4 regio-5 regio-6
Zo vindt u een kavel
dat past bij uw budgetZoek op prijs:

Zoek een kavel op plaatsnaam • verbonden met het water

  Drimmelen - Made
 • royaal en landelijk wonen

  Drimmelen - Made
 • BELEEF HET NATUURSCHOON VAN DE BIESBOSCH

  Drimmelen - Made
Omschrijving Ligging Bouwkavels Prijslijst Voorbeelden Beeldkwaliteit
Home / Drimmelen / Made / omschrijving

Drimmelen - Made

Een vrije kavel in Made

De 10 vrije bouwkavels die Ruimte voor Ruimte verkoopt liggen in een nieuwe woonwijk aan de oostkant van Made. De nieuwe woonwijk sluit aan de westzijde met twee nieuwe wegen aan op de lintbebouwing van de Kalverstraat. De wijk wordt aan die zijde begrensd door de achtertuinen van de bestaande woningen. Aan de zuidzijde vormen de achtertuinen van de bestaande lintbebouwing aan de Zandstraat de grens van de nieuwe wijk. Het plan heeft een dorps karakter, met woningen in een traditionele architectuur hebben, dat aansluit op de sfeer van het dorp Made. De kavels varieren in grootte van 908 m2 tot 1.024 m2 en zijn ruim en groen van opzet.

De laan waarachter de kavels liggen krijgt een royale en landelijke uitstraling, met laanbeplanting, gescheiden rijbanen en een groene middenberm met wateropvang. In deze heerlijke woonomgeving geniet u van rust en privacy, temeer daar de maximumsnelheid 30 km/u bedraagt.

Daniels Stokvis Makelaardij

T 0162-67 33 33

info@danielsstokvis.nl

Drimmelen - Made

Locatie bouwgrond Made

De gemeente telt in totaal zo’n 26.000 inwoners, waarvan ongeveer 12.000 in Made. De woonkern Made vervult een centrumfunctie met een uitgebreid verenigingsleven en alle dagelijkse voorzieningen. Er zijn scholen voor basis- en voorgezet onderwijs, gezondheidscentra, en binnen- en buitensportaccommodaties. Made is uitstekend bereikbaar: het dorp ligt vlakbij de A59 en heeft op die manier een prima verbinding met steden in de omgeving, zoals Breda en ‘s-Hertogenbosch. Maar ook Eindhoven, Antwerpen en de Randstad bereikt u snel en gemakkelijk. Treinstations met parkeergelegenheid vindt u in Breda en Lage Zwaluwe.

Drimmelen - Made

Bouwgrond Drimmelen, Made

Aantal kavels: 1
Status: In verkoop


Daniels Stokvis Makelaardij

T 0162-67 33 33

info@danielsstokvis.nl

Drimmelen - Made

Kavel   Kavelgrootte Prijs V.O.N.
1 993 m2 VERKOCHT
2 908 m2 VERKOCHT
3 1.024 m2 VERKOCHT
4 1.024 m2 VERKOCHT
5 1.024 m2 VERKOCHT
6 1.024 m2 VERKOCHT
7 1.024 m2 VERKOCHT
8 1.024 m2 VERKOCHT
9 1.024 m2 VERKOCHT
10 1.024 m2 € 335.500,- OPTIE


Prijslijst Drimmelen, Made

De koopsom is vrij op naam (V.O.N.). In de koopsom zijn begrepen:

 • De grondkosten;
 • De notariskosten inzake de juridische overdracht;
 • De makelaarskosten inzake opdracht verkoper aan makelaar;
 • De kosten voor kadastrale inmeting van de bouwkavel;
 • 21% btw en/of 6% overdrachtsbelasting (eventuele wijzigingen in het tarief zullen worden verrekend).

De opgegeven kavelgrootten zijn indicatief. De definitieve kavelgrootte wordt bepaald aan de hand van de kadastrale inmeting.Daniels Stokvis Makelaardij

T 0162-67 33 33

info@danielsstokvis.nl

Drimmelen - MadeRuimte voor Ruimte werkt nauw samen met een aantal geselecteerde bouwbedrijven. Op deze pagina vindt u ter inspiratie voor uw woning een aantal referentiewoningen die door deze kwaliteitsaanbieders zijn gerealiseerd. Dit geeft u een indruk van de mogelijkheden, architectuurstijlen en het bijbehorende kostenplaatje.

Getoonde beelden geven een goede indruk van de bouwmogelijkheden en kosten, wel kan de gemeente nog nadere eisen stellen over detaillering en kleurgebruik.
De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief leges, aansluitkosten nutsbedrijven, sonderingen en keuken (in de meeste gevallen).


Drimmelen - Made

Bebouwingsmogelijkheden voor uw kavel

Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw huis naar eigen idee ontwerpen en realiseren. De bebouwingsmogelijkheden staan onder andere in het bestemmingsplan van de gemeente Drimmelen. Het belangrijkste is dat de woningen passen bij de omgeving en een traditionele architectuur hebben.

Eisen aan de woning
- Woning met kap (tent- of zadeldak).
- Goothoogte maximaal 6 meter.
- Bouwhoogte maximaal 11 meter.
- Dakhelling tussen 30 en 60 graden.

Klik hier voor het beeldkwaliteitsplan.

Klik hier voor voorbeelden van Roscobouw.

Daniels Stokvis Makelaardij

T 0162-67 33 33

info@danielsstokvis.nl

Made behoort tot de gemeente Drimmelen dat aan Nationaal Park De Biesbosch ligt. Een bijzonder gebied omdat het één van de weinige zoetwatergetijdengebieden van Europa is. Dat betekent dat er in dit zoetwatergebied eb en vloed bestaat en dat is zeldzaam. In deze delta van de Rijn en de Maas heeft het getij nog vrij spel.

De Biesbosch is een avontuurlijk doolhof van rivieren, waterbekkens, wilgenbossen en grillige kreken met glashelder water. Talloze soorten watervogels, zoals ganzen, reigers, eenden en steltlopers zijn er thuis. Het gebied is overweldigend aan variatie in natuur en zowel op het land als op het water is er van alles te beleven. Wandelen door de polders, fietsen over de oude dijkjes, langs rivieren en dorpen. Maar de natuur laat zich vooral beleven vanaf het water in een bootje of kano. Geruisloos peddelend door smalle kreken en langs rijk begroeide oevers. Een met de natuur die zich hier van haar beste kant laat zien. IJsvogels, aalscholvers, kiekendieven en soms zelfs een machtige zeearend jagen er in dit uitgestrekte Nationaal Park, waar ook de bever al 25 jaar dammen bouwt. Wie een echte natuurliefhebber is, haalt z'n hart op in De Biesbosch. 

Daniels Stokvis Makelaardij

T 0162-67 33 33

info@danielsstokvis.nl