Vind uw droomkavel...

Vind uw droomkavel...


in de lijst

per regio

via de plattegrond

op plaatsnaam

op prijs
Omschrijving Ligging Bouwkavels Prijslijst Beeldkwaliteit Thema
Home / Bergen op Zoom / Halsteren / Fort Pinsenweg

Bergen op Zoom - Halsteren - Fort Pinsenweg

Op de grens van stad en land

Een vrije kavel in Halsteren

De kavels liggen aan de Fort Pinsenweg, waar Halsteren overgaat in de stadskern van Bergen op Zoom. U bent dan ook binnen enkele minuten fietsen in het prachtige centrum van deze stad. De kavels in het plangebied liggen aan een nieuwe, lusvormige woonstraat die uitsluitend is bedoeld voor bestemmingsverkeer van het woongebied. Deze straat komt in het noorden uit op de Fort Pinsenweg en gaat in het oosten over in de reeds bestaande Rijsselbergseweg. De kavels variëren grootte van circa 610 m2 tot circa 1.300 m2. Het plan is kleinschalig van opzet, waardoor een heerlijk intieme woonsfeer ontstaat. Dit wordt nog eens versterkt door het vele groen in het plan en de ruime tuinen rondom de woningen. Aan de zuidzijde van het plan langs de Randweg Noord is een geluidswal aangelegd. Net als in de directe omgeving is de straat waaraan de kavels liggen smal. Er geldt een maximumsnelheid van 30 km/u. 

VanOpstal Grosfeld Makelaars
T 0164-217000
info@vanopstalgrosfeld.nl

Bergen op Zoom - Halsteren - Fort Pinsenweg

Locatie bouwkavels Halsteren

De gemeente Bergen op Zoom telt in totaal ruim 65.000 inwoners, waarvan er ruim 13.000 in de dorpskern Halsteren wonen. De gemeente is uitstekend bereikbaar. Binnen twintig minuten bent u via de A4 in Antwerpen. Zeeland bereikt u via de A58 die u in de andere richting naar Roosendaal en Breda voert. In de dorpskern Halsteren vindt u alle basisvoorzieningen voor uw dagelijkse boodschappen, sport- en verenigingsactiviteiten. Het aan Halsteren grenzende Bergen op Zoom is in 2007 verkozen tot ‘Beste Binnenstad van Nederland’. U geniet er in een historische ambiance van cultuur, een uitgebreid winkelaanbod en gezellige restaurants en cafés en vindt er alle voorzieningen die u zoekt in een woonomgeving. 

Bergen op Zoom - Halsteren - Fort Pinsenweg

Bouwgrond Bergen op Zoom - Halsteren - Fort Pinsenweg

Aantal kavels: 4
Status: In verkoop

VanOpstal Grosfeld Makelaars
T 0164-217000
info@vanopstalgrosfeld.nl

Bergen op Zoom - Halsteren - Fort Pinsenweg

Kavel   Kavelgrootte Prijs V.O.N.  
1 1.071 m2 VERKOCHT
2 1.067 m2 VERKOCHT
3 854 m2 € 279.000
3a 858 m2 VERKOCHT
4 1.020 m2 VERKOCHT
4a 1.306 m2 € 329.000 OPTIE
5 725 m2 VERKOCHT
5a 683 m2 VERKOCHT
6 614 m2 € 220.000
7 1.057 m2 € 295.000 OPTIE
8 874 m2 VERKOCHT
9 610 m2 VERKOCHT
10 707 m2 VERKOCHT
11 719 m2 VERKOCHT
12 912 m2 VERKOCHT

Prijslijst Halsteren, Fort Pinsenweg

De koopsom is vrij op naam (V.O.N.). In de koopsom zijn begrepen:

  • De grondkosten;
  • De notariskosten inzake de juridische overdracht;
  • De makelaarskosten inzake opdracht verkoper aan makelaar;
  • De kosten voor kadastrale inmeting van de bouwkavel;
  • 21% BTW (eventuele wijzigingen in het tarief zullen worden verrekend).

VanOpstal Grosfeld Makelaars
T 0164-217000
info@vanopstalgrosfeld.nl

Bergen op Zoom - Halsteren - Fort Pinsenweg

Bebouwingsmogelijkheden voor uw kavel

Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw huis naar eigen idee ontwerpen en realiseren. De bebouwingsmogelijkheden staan onder andere in het bestemmingsplan van de gemeente Bergen op Zoom. Het belangrijkste is dat de woningen passen in de directe omgeving. Een traditionele, ingetogen architectuur is daarom gewenst.

Eisen aan de woning
- Goothoogte maximaal 4 meter.
- Nokhoogte maximaal 10 meter.
- Bebouwd oppervlak maximaal 225 m2 binnen bouwvlak.

VanOpstal Grosfeld Makelaars
T 0164-217000
info@vanopstalgrosfeld.nl

In elke Brabantse gemeente wordt uitbundig carnaval gevierd. Maar in Krabbegat, zoals Bergen op Zoom heet tijdens carnaval, kent men een geheel eigen stijl. Deze stijl komt voort uit het Bourgondische carnaval, gevierd in West-Brabant, dat verschilt van de Rijnlandse variant die onder meer in Maastricht gevierd wordt. 

De typische Bergse stijl komt tot uiting in bijvoorbeeld de kleding die gedragen wordt. In tegenstelling tot kleurrijke carnavalskostuums, worden juist oude spullen gedragen. De heren dragen vaak een boerenkiel en de dames gaan gekleed in een bontjas, al dan niet echt. Daarbij ontbreken nooit een stuk vitrage en een rode zakdoek. Deze op het eerste oog sobere uitdossing wordt door de creativiteit van de feestvierders flink opgepimpt. Lampenkappen met brandend licht op het hoofd of vogelkooitjes met een bokking zorgen voor de nodige hilariteit en variatie in het straatbeeld. Het motto dat elk jaar ten tijde van Carnaval de lijspreuk van de carnavalsvierders is, wordt gesymboliseerd door een beeldje dat om de nek wordt gehangen. Het dragen van oude kleding en vitrage stamt van net na de Tweede Wereldoorlog toen de inwoners van Bergen op Zoom weinig tot niets in huis hadden om zich te verkleden. Krabben (inwoners van Krabbegat) blijven hun typische stijl trouw. Wie zich daar niet naar kleedt, toont dat hij of zij van buiten Krabbegat komt. Dat wil niet zeggen dat zij niet welkom zijn. Wie de tradities en gewoonten van Krabbegat respecteert is van harte welkom. 

VanOpstal Grosfeld Makelaars
T 0164-217000
info@vanopstalgrosfeld.nl