Vind uw droomkavel...

Vind uw droomkavel...


in de lijst

per regio

via de plattegrond

op plaatsnaam

op prijs
Omschrijving Ligging Bouwkavels Prijslijst Voorbeelden Beeldkwaliteit
Home / Boskant / Meierijstad

Boskant - Meierijstad

Exclusieve privacy in omarmend parkachtig groen

Een vrije kavel in Boskant

Het exclusieve woongebied aan de Kremselen bevat in totaal 14 kavels en is gesitueerd aan de noordzijde van Boskant. De zeer royale kavels variëren in oppervlakte van circa 881 m2 tot maar liefst 1.685 m2.

Een groene kamer met houtwallen en laanbeplanting langs de Kremselen en Eikenstraat geeft het gebied een intiem karakter. Dat wordt verder benadrukt door de bomen en hagen langs de groene binnenstraatjes, die de wijk op twee plekken vanaf de Kremselen ontsluiten. Kenmerkende onderdelen van de prachtige villawijk in Boskant zijn het kleinschalige en exclusieve karakter, de parkachtige uitstraling met veel groen en water en een duurzame, eenduidige en hoogwaardige inrichting van de ruimte.


Makelaardij van de Laar
T 0413-47 21 18
info@vdlaar.nl


Boskant - Meierijstad

Locatie bouwkavels

Lommerrijk gelegen in het groene hart van de Meijerij ligt de charmante dorpskern Boskant. Op deze prachtige plek brengt Ruimte voor Ruimte een bijzonder plan tot ontwikkeling. Een nieuwe en exclusieve villawijk, grenzend aan een landelijk buitengebied met fraaie bossen en de meanderende Dommel. Hier ervaart u een ultiem gevoel van vrijheid door de mooie ligging en uiterst royale grootte van de kavels, waarop u naar eigen ontwerp uw gedroomde woning kunt realiseren.

Boskant - Meierijstad

Bouwgrond Boskant - Meierijstad

Aantal kavels: 1
Status: In verkoop

Makelaardij van de Laar
T 0413-47 21 18
info@vdlaar.nl


Boskant - Meierijstad

Kavel   Kavelgrootte Prijs V.O.N.  
1 1.685 m2 VERKOCHT
2 1.340 m2 VERKOCHT
3 1.026 m2 VERKOCHT
4 912 m2 VERKOCHT
5 896 m2 VERKOCHT
6 881 m2 VERKOCHT
7 965 m2 VERKOCHT
8 1.040 m2 VERKOCHT
9 940 m2 VERKOCHT
10 1.300 VERKOCHT
11 1.325 VERKOCHT
12 1.281 € 339.700
13 1.158 VERKOCHT
14 990 VERKOCHT

Prijslijst Boskant - Meierijstad

De koopsom is vrij op naam (V.O.N.). In de koopsom zijn begrepen:

  • De grondkosten;
  • De notariskosten inzake de juridische overdracht;
  • De makelaarskosten inzake opdracht verkoper aan makelaar;
  • De kosten voor kadastrale inmeting van de bouwkavel;
  • 21% BTW (eventuele wijzigingen in het tarief zullen worden verrekend).

De opgegeven kavelgrootten zijn indicatief. De definitieve kavelgrootte wordt bepaald aan de hand van de kadastrale inmeting.

Makelaardij van de Laar
T 0413-47 21 18
info@vdlaar.nl


Boskant - Meierijstad

Ruimte voor Ruimte werkt nauw samen met een aantal geselecteerde bouwbedrijven. Op deze pagina vindt u ter inspiratie voor uw woning een aantal referentiewoningen die door deze kwaliteitsaanbieders zijn gerealiseerd. Dit geeft u een indruk van de mogelijkheden, architectuurstijlen en het bijbehorende kostenplaatje.

Getoonde beelden geven een goede indruk van de bouwmogelijkheden en kosten, wel kan de gemeente nog nadere eisen stellen over detaillering en kleurgebruik. De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief leges, aansluitkosten nutsbedrijven, sonderingen en keuken (in de meeste gevallen).

Boskant - Meierijstad

Bebouwingsmogelijkheden voor uw kavel

Bouwkavels van Ruimte voor Ruimte kenmerken zich door een ongekende ruimte en vrijheid. Dat geldt in hoge mate ook voor de 14 bijzonder riante villakavels in Boskant, met een grootte van circa 881 m2 tot maar liefst 1.661 m2. Ervaar deze vrijheid bij het bouwen van uw exclusieve villa met uw persoonlijke signatuur. Daarbij moet rekening worden gehouden met de regels en voorschriften uit het bestemmingsplan van de gemeente Meijerijstad, waarin het gebruik van duurzame materialen en levensloopbestendig de voorkeur heeft.

Makelaardij van de Laar
T 0413-47 21 18
info@vdlaar.nl