Vind uw droomkavel...

Vind uw droomkavel...


in de lijst

per regio

via de plattegrond

op plaatsnaam

op prijs
Omschrijving Ligging Bouwkavels Prijslijst Voorbeelden Beeldkwaliteit Thema
Home / Bladel / Molenweg

Bladel - Molenweg

Genieten aan het buitengebied

Een vrije kavel in Bladel

Van de 7 kavels aan de Molenweg, verkoopt Ruimte voor Ruimte er 5. De zeer royale kavels varieren in grootte van 1415 m² tot 1599 m². De woningen staan op grote percelen langs de uitvalsweg richting Casteren. Langs uitvalswegen aan de rand van een dorp treft men vaak statige woningen aan, met voortuin en oprijlaan. Dat is de sfeer die de buurt zal hebben, die wordt versterkt door het vele groen en de bomen die de wegen flankeren.

Bouwkavel Bladel

U bereikt de kavels via de Molenweg die een brede berm heeft met een sloot voor het hemelwater. Wie hier straks woont, geniet er van een heerlijke, rustige omgeving. Aan de voorzijde, aan de overkant van de Molenweg liggen de villa's van de wijk Veilig Oord. Aan de achterzijde loopt uw tuin over in het landelijk buitengebied.  

Roijmans Makelaardij
T 0497-38 01 03
info@roijmans.nl

Bladel - Molenweg

Locatie bouwkavel Bladel

Bladel is de hoofdkern van de gelijknamige gemeente en telt zo'n 10.000 inwoners. De andere kernen zijn Hapert, Hoogeloon, Casteren en Netersel.  Vanaf de snelweg A67 is het dorp goed bereikbaar via de provinciale weg N284. Diezelfde A67 voert u in westelijke richting naar Turnhout in België of in oostelijke richting naar Eindhoven met haar uitgebreide stadse voorzieningen. Overigens beschikt Bladel zelf ook over uitstekende voorzieningen op het gebied van zorg, sport, cultuur en recreatie. Er zijn scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, u kunt er prima winkelen en er is zoals in veel Brabantse gemeenten, een bloeiend verenigingsleven. 

Bladel - Molenweg

Bouwgrond Bladel - Molenweg

Aantal kavels: 1
Status: In verkoop

Roijmans Makelaardij
T 0497-38 01 03
info@roijmans.nl

Bladel - Molenweg

Kavel   Kavelgrootte Prijs V.O.N.  
1 1.415 VERKOCHT
2 1.584 VERKOCHT
3 1.584 VERKOCHT
4 1.584 € 398.000 OPTIE
5 1.599 VERKOCHT

Prijslijst Bladel, Molenweg

De koopsom is vrij op naam (V.O.N.). In de koopsom zijn begrepen:

  • De grondkosten;
  • De notariskosten inzake de juridische overdracht;
  • De makelaarskosten inzake opdracht verkoper aan makelaar;
  • De kosten voor kadastrale inmeting van de bouwkavel;
  • 21% btw (eventuele wijzigingen in het tarief zullen worden verrekend).

Roijmans Makelaardij
T 0497-38 01 03
info@roijmans.nl

Bladel - Molenweg

Ruimte voor Ruimte werkt nauw samen met een aantal geselecteerde bouwbedrijven. Op deze pagina vindt u ter inspiratie voor uw woning een aantal referentiewoningen die door deze kwaliteitsaanbieders zijn gerealiseerd. Dit geeft u een indruk van de mogelijkheden, architectuurstijlen en het bijbehorende kostenplaatje.

Getoonde beelden geven een goede indruk van de bouwmogelijkheden en kosten, wel kan de gemeente nog nadere eisen stellen over detaillering en kleurgebruik. De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief leges, aansluitkosten nutsbedrijven, sonderingen en keuken (in de meeste gevallen).

Bladel - Molenweg

Bebouwingsmogelijkheden voor uw kavel

Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw huis naar eigen idee ontwerpen en realiseren. De bebouwingsmogelijkheden staan onder andere in het bestemmingsplan van de gemeente Bladel. Het belangrijkste is dat de woningen passen in de omgeving die wordt gekenmerkt door statige woningen met grote tuinen en vaak een oprijlaan.

Eisen aan de woning
- Maximaal 2 bouwlagen met kap.
- Goothoogte maximaal 5,5 meter.
- Nokhoogte maximaal 11 meter.
- Nokrichting vrij, dakhelling tenminste 55 graden.

Voor meer informatie kunt u hier het beeldkwaliteitsplan downloaden.

Roijmans Makelaardij
T 0497-38 01 03
info@roijmans.nl

Bladel is een sfeervolle gemeente in de Brabantse Kempen. De historie van de Kempen is elk jaar het thema van de Boerenmert, die al meer dan 35 jaar wordt gehouden in Hapert, dat deel uitmaakt van de gemeente Bladel. Even terug naar grootmoeders tijd als het centrum van Hapert het decor vormt van een groot aantal ambachten, tentoonstellingen, diverse demonstraties en attracties. 

Bezoekers kunnen ook deelnemen aan enkele spelen en activiteiten. Er is een sfeervol ingericht historisch paviljoen, het boerenerf van weleer, een grote braderie, diverse muziek- en dansoptredens en ook nog eens de historische optocht die twee keer over de Boerenmert trekt. Daarnaast is er een doorlopend levendig programma met paarden, ezels, schapen, honden, ganzen en kleinvee. Ook aan de kinderen is op de Boerenmert ruimschoots gedacht met attracties en speeltoestellen. Wie de Kempische sfeer van vroeger wil beleven, komt tijdens de Boerenmert volop aan z'n trekken. Een gezellig dagje uit voor het hele gezin.

Naast de Boerenmert zijn er diverse andere jaarmarkten in de gemeente Bladel:
de Koningsmarkt Hapert, de Loonse Lente Evenementen, de Jaarmarkt in Casteren, de Zomermarkt Bladel en de Neterselse Zomermarkt.

Kijk hier voor de kavels in Bladel 

Roijmans Makelaardij
T 0497-38 01 03
info@roijmans.nl